- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Aktív témák
-
mindfreak
őstag
Oké, nyugodtan lezárhatjuk a dolgot, úgyse leszünk sokkal előrébb semmivel azt hiszem. Várom a tesztet, győzzön a jobbik! Engem az sem érdekelne, ha a 260 GTX lenne a gyorsabb (bár nem ezt olvastam a tesztekben), mivel úgyse fogok mostanában videokártyát újítani... haha! Aki meg rendelkezik elegendő tőkével és elfogult az már eldöntötte úgyis, hogy mit vesz, aki meg nem, majd pénzfeldobással eldönti...
Sárpac: Neked is igazat adok, végül is a 3850-et is a gagyi driverek miatt adtam el, persze közben már megbántam, mert szerintem sokat javult a helyzet. Valóban a hűtés se tényleg valami jó (50-es karikra értem), de kérdés, hogy ezt trehányságból csinálták-e ilyenre vagy pedig szándékosan a zajszint csökkentésének érdekében.
-
mindfreak
őstag
Ha hajlandó lettél volna visszaolvasni a hozzászólásokat, akkor láthatnád, hogy egyáltalán nem vagyok elfogult az ATI felé, sőt...! Még egyszer még a Te kedvedért sem vagyok hajlandó leírni azt, amit előttem már úgyis megtettek tízen. Röviden, a 260 és 280 GTX nem az NV legjobban sikerült kártyái, ez tény. Drágák, elavultak. Az más kérdés, hogy ezt is megetette volna velünk az NV, ha nincsenek a 4000-es szériás ATI-k, de szerencsére vannak, és nem is akármilyenek! Legtöbb tesztben fej-fej mellett van a két kártya, nagyobb felbontásokban az ATI marad talpon, mindezt kevesebb pénzért. Melegszik az ATI? Na és, az NV nem melegszik? Végül is azért kellett rá 3 db ventilátor... hol tévedtem állításomban, hogy nem minden téren jobb? Mutassatok valamit, hogy lássam...
Ja, és hidd el volt már ATI és NV kártyám is, sorrendben: GeF4 Ti4200, Radeon 9800Pro, Radeon 9600XT, GeF 6600GT, Radeon X1950XT, Radeon HD3850, GeF 9600GT... folyt. köv!
Sárpac: Na most erre mit reagáljak? Te most ezt minek is írtad ide?
-
mindfreak
őstag
"Akik nagyon lehúzzák a GTX260-at, azoknak üzenem, hogy nézzék majd meg az év végi játékok tesztjeit. Lehet meglepetés fogja őket érni!"
Te tudsz valamit, amit mások nem?
"Ha a 4870-re veszek egy jobb hűtést..."
Aki igényes és egy kicsit is csendes gépműködésre vágyik az úgyis le fogja cserélni a VGA hűtését. A gond, hogy az új GTX-re egyelőre nem lehet kapni semmit.
feka007: Az NV driver optimizálás miatt gyorsabb csak kicsit az NV. Amúgy most 2-3 fps különbségről beszélünk, szerintem no comment.
-
mindfreak
őstag
Ezt nem igazán nevezném kárörömnek, mert végül is saját butaságából vette a kártyát, viszont a stílus egy kicsit tényleg durva...
hakos1987: A GTX 280 SLI is kétszer annyiba kerül, mint egy 4870X2 és alig gyorsabb nála, az sem egy igazi best-buy... viszont szerintem még korai lenne temetni az NV-t, mert az előző szériás GF-k elég jól sikerültek, emlékezzünk vissza, hogy a 8800GT vagy 9600GT mekkora sikerkártyák voltak, nem beszélve, hogy a 2 éves G80 8800GTX még mindig versenyképes kártya! Tud az NV, ha nagyon akar, szerintem most csak nagyon elkényelmesedtek (komolyabb vetélytárs nélkül nem is volt nehéz) és váratlanul érte őket az ATI új csapása. Azóta már biztos valami forradalmit forrasztgatnak az NV mérnökei, amitől majd megint koppanni fog az állunk...
Idő kérdése és megtudjuk!
-
mindfreak
őstag
Bárcsak én is kerülnék ilyen döntési helyzetbe...
Komolyabbra fordítva, nem rossz kártya, de szerintem nem éri meg az árát, mivel a HD4870 minden téren jobb. Én sem vagyok elkötelezett, de ezen a szinten most tényleg ATI mellett döntenék.
A hőmérsékletéről nem írtál, csak annyit, hogy nem melegszik annyira, milyen hőmérsékleteket mértél a tesztek alatt?
pisti: Crysisban sem gyorsabb a GTX 260 a Radeonoknál.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged