- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Ennyit akartam volna mondani én is. Csak egyesek ezt nem értették meg, inkább b***tattak engem, hogy nem látok erdőt egy almától. Mindent látok, kérem szépen, csak van a jog ami megengedi, hogy ezt az Apple megtegye és ettől az Apple nem lesz p*cs. Ennyit akartam mondani és kész. Pá
-
Tudom, hogy perelnek az apple ellen mások. De ne legyünk már nevetsségesek, hogy a tégla forma, az elöl kijelző-hátul hátlap, a lekerekített élek, antennaelhelyezés, üveg előlap meg minden faszság miatt perelnek.
Az ikea is perelhetné ennyi erővel a kikát, mert ugyan olyan villát forgalmaznak..
-
Azért köszönöm, hogy lenézel, de tényleg. Te biztosan 100x okosabb vagy
Nem olvasok, mert nincs kedvem itt mozizni. De tudod mit, ha szerinten teljesen normális, hogy ilyen idióta dolgokért kell perelni es mindent úgy beállítani, mintha ők találták volna fel, akkor nincs is miről beszélnem veledHa meg szerinted a többi gyártó is ilyen, mutass pls megegy hasonló pert egy másik szemszögből..
-
Most ezzel mit is akartál bizonyítani? Engem rohadtul hidegen hagy, hogy melyik gyártó melyiknek mit gyárt, vagy milyen szabadalmat ad el. Viszont egyedül az apple perel ilyen pitiáner és gusztustalan módon mindenkit, mert éppen kijelzőt raktak ők is a telefonjukba ezért őket másolják, mert mint tudjuk a világon mindent ők találtak ki
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Düsseldorfi Területi Bíróság döntése alapján az Apple–Samsung perek lezárásáig az Európai Unió területén nem kerülhet forgalomba a Samsung Galaxy Tab 10.1.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest