- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
#16820480 #25 üzenetére
Az a füles gáz - mintha a sima füles levágott kábeles verziója lenne...
Arról nem beszélve hogy akkora arcképcsarnokkal viselik páran mintha korona lenne a fejükön!
A Sony vagy a Panasonic esetleg Samsung kivitelezése sokkal stílusosabb.
Ahogy meg koppintgatják más gyártók ezt az elcseszett formát az már szánalmas is.
Ingyen sem kellene.
De ez csak egy vélemény... -
törölt tag
Ha ezt támadásnak veszed, te dolgod. A lényeg annyi, hogy ne gondold, hogy pont a te stílusod tökéletes és feddhetetlen. Még az sem jelenti ezt, ha esetleg pont éppen aktuálisan többségbe tartoznál vele.
Amúgy nincs ilyenem, de nem is zavarna, ha lenne. Illetve a kinézeténél az jobban zavar, hogy nem tud ANC-t. -
Ste
addikt
Teljesen jól használható a videó alapján mindkettő szerintem.
Párom is és jómagam is egész nap airpodson keresztül telefonálunk. Kényelmes és senki nem panaszkodik, hogy rosszabb lenne mint a sima telefon mikrofonja (i7, i8).
Pár centért lehet rá gumiharangot venni (pl: Spigen, amivel a mely tartomány is jobban megjön).
Nekem kényelmesebb mint a korábbi gumiharangos megoldások, de igazán kényelmessé az eszközök közötti váltás teszi. (zenére agybadugós Comply foam-al vagy Studio) -
Gábor-KJ
őstag
Én nem tudom melyik (almás) baromnak volt az ötlete ez a normál fülesről levágjuk a kábelt dizájn - de ez valami elbaszott vicc kategória és ahogy olvasom még gyenge is...
Hajrá - így tovább! -
juuzer
addikt
Tetszik, de a 30k-s Galaxy Budsomat továbbra is overall job vételnek tartom.
-
_flamer
aktív tag
Várható volt, hogy ők sem maradnak ki sokáig a bizniszből
-
törölt tag
Vártam ezt a fülest, de ennyi pénzért ANC nélkül nem annyira jó, hiába a kategóriában acélos üzemidő
Illetve otthoni használatra még oké, de utcán ilyen kialakítással nem hallani semmit zenéből, pedig kényelmesebb lenne egy IEM-nél.
-
danielrevesz
kezdő
Reménykedtem, hogy agybadugós lesz, de sajnos így zenehallgatásra teljességgel alkalmatlan :(
-
PowerBuldog
veterán
Amúgy ez a bigyó és izé igen komoly szakmai szövegre sikerült.
-
PowerBuldog
veterán
-
BabMester
senior tag
Amikor 36ért már kapható boltból Galaxy Buds Plus nem tudom ennek milyen létjogosultsága van ezen az áron.
-
Sajnos a gyártók nem sokat mondanak a telefonálási minőségről, pedig az is egy fontos dolog és az olcsó termékek itt szoktak elvérezni. Általában a külső zajból mindent is beengednek a beszéd meg nem hallatszik a másik oldalon meg megőrül mindenki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest