- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
hidd el, hogy tök máshogy tudod csak berakni, mégpedig úgy, hogy kényelmetlen legyen....
ez a viselési mód azért jó, mert a kábel kevésbé van stressznek kitéve. nekem az előző verziót ettől függetlenül sikerült megtörnöm, de abban nem volt meg ez a kis merevítés, illetve meglehet, hogy egy alkalommal jobban megrántottam a kábelt...reményeim szerint ezzel a merevítéssel a végletekig minimalizálva van ennek a kockázata
-
Csigger
őstag
No ennek így nem kerestem utána először, de így most megpróbáltam én is berakni és egész hordhatónak tűnik a dolog. Engem az zavart meg teljesen, hogy felfelé hogy mehet el a kábel, mikor lentről jön rendszerint az eszköz, amihez hozzá csatlakoztatom.
De akkor most már értem!bepken ha megnézed a kialakítását a fülesnek, ha fejjel lefelé teszed be a helyes oldalra akkor ugynazt a formát kapod, mintha a másik oldalt tennéd be lefelé néző kábellel.
De lehet eddig én tartottam rosszul a dolgot, megpróbálom amit mondtok! Köszi!
-
-
Szia!
Hogy érted, hogy megcseréled a 2 oldalt és nem kábellel felfele rakod? Ennek az egésznek pont az lenne a lényege, hogy ez a típus úgy van kialakítva, hogy a kábele a fül mögött vezethető el. A merevítés tök jól segít abban, hogy könnyedén megmaradjon a"fülhöz rögzítés formája".
ITT van kép róla a neten (mondjuk az 1.0-s verziós, de az elvezetés szempontjából lényegtelen.Én továbbra is elégedetten használom futás közben és kiesni sem szokott!
Üdv,
Sopi -
Csigger
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a hosszú merevítő engem a sírba visz! A fenének kellett ekkorát rárakni!
Jah és nem tudom ti hogy használjátok, de én megcseréltem a 2 oldalt, mert úgy marad benne rendesen a fülembe. A sráctól akitől vettem azt mondta egyébként, hogy kábellel felfelé kellene berakni, marha nagy baromságnak tartottam ezért inkább megcseréltem a 2 oldal.
Továbbá a mikrofonos kivitelnél a vezérlő nagyon lent van, ez is rohadt bosszantó tud lenni -
bepken
veterán
(#1) kuntics! nekem egyenlőre nagyon bejön ez a merevítős megoldás
tényleg azt remélem tőle, hogy így nem fog többé megtörni a kábel az illesztésnél. már az első alkalommal abban láttam ugyanis a füles gyenge pontját, mert ugye over-the-ear kialakításról beszélünk. ez most talán megoldódott
a hangjába meg egyenesen szerelmes vagyok, minden kínom volt ezalatt a majd' 1 hónap alatt, annyira hiányzott(#3) Švejk! összességében tényleg nagyon jól jártam, szerintem! még úgy is, ha belevesszük az 1160 HUF postaköltséget. szó szerint, egy vadonatúj fülhallgatót kaptam ezért pénzért!
-
Švejk
őstag
vSonic GR06-om már 1 éve tökéletes, imádom. Fülhallgatót, telefont már csak Kínából!
A garis ügyintézés: kellemes meglepetés, sokkal többet ér, mint egy magyar bolti garancia.
-
kuntics
aktív tag
dupla
-
kuntics
aktív tag
Nekem is ilyen fülhallgatóm van,én futáshoz használom.Bár nekem az első mozdulat a drót eltávolítása volt,valahogy nagyon idegesített.Kicsit szólhatna szebben is,de amire használom arra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest