- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhorogh
aktív tag
válasz
LackoMester #141 üzenetére
Eddig csak ennyiről tudok. Elég sokat leveleztem az Iponnal és az Asus-al is ez ügyben, pár napja jött a mail Ipontól, hogy vigyem be a szervízbe és küldik a beszállítónak/gyártónak mert visszafizetik a vételárat.
Rathrol: Én is így gondolom.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
LackoMester #137 üzenetére
Nem kicserélik és nem minden kártyát vesznek vissza. Jelenleg egyedül az Ipon és csak az Asus kártyákat. Visszafizetik a vételárát.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
LackoMester #21 üzenetére
EK vizesblokk rajta van, szóval nem panaszkodom.
-
bteebi
veterán
válasz
Na igen, a vásárlók nem kis részénél szerintem műfelháborodás (is) van, mert a kártya ettől a "bugtól" függetlenül nagyon jó, jóárasítva (20-30% kártérítés) pedig kifejezetten best buy
. Ettől függetlenül egyáltalán nem sajnálom az nVidiát, sőt.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Én is kíváncsi leszek a per végére.A Nvidia szerintem a fizikailag 4GB van rajta szöveggel védekezhet.És ők így is árulták.Az hogy a 0,5GB lassabb nem biztos hogy megállja e a helyét,még az Amerikai bíróságokon sem.
Megnézném azt a webshopot aki nálunk visszafizet 20-30% a vételárból saját szakállára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest