Új hozzászólás Aktív témák
-
jhorogh
aktív tag
válasz
LackoMester #141 üzenetére
Eddig csak ennyiről tudok. Elég sokat leveleztem az Iponnal és az Asus-al is ez ügyben, pár napja jött a mail Ipontól, hogy vigyem be a szervízbe és küldik a beszállítónak/gyártónak mert visszafizetik a vételárat.
Rathrol: Én is így gondolom.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
LackoMester #137 üzenetére
Nem kicserélik és nem minden kártyát vesznek vissza. Jelenleg egyedül az Ipon és csak az Asus kártyákat. Visszafizetik a vételárát.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
LackoMester #21 üzenetére
EK vizesblokk rajta van, szóval nem panaszkodom.
-
bteebi
veterán
válasz
Na igen, a vásárlók nem kis részénél szerintem műfelháborodás (is) van, mert a kártya ettől a "bugtól" függetlenül nagyon jó, jóárasítva (20-30% kártérítés) pedig kifejezetten best buy
. Ettől függetlenül egyáltalán nem sajnálom az nVidiát, sőt.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Én is kíváncsi leszek a per végére.A Nvidia szerintem a fizikailag 4GB van rajta szöveggel védekezhet.És ők így is árulták.Az hogy a 0,5GB lassabb nem biztos hogy megállja e a helyét,még az Amerikai bíróságokon sem.
Megnézném azt a webshopot aki nálunk visszafizet 20-30% a vételárból saját szakállára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest