- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhorogh
aktív tag
Washingtonban is indult egy per az Nvidia ellen, így már kettő van.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
Malibutomi #146 üzenetére
Persze, nem azt mondtam, hogy csak a 290 éri meg. Nekem most az a jobb vétel. Ezt mindenki tudja, hogy éppen mi éri meg neki, milyen szempont szerint választ.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
LackoMester #141 üzenetére
Eddig csak ennyiről tudok. Elég sokat leveleztem az Iponnal és az Asus-al is ez ügyben, pár napja jött a mail Ipontól, hogy vigyem be a szervízbe és küldik a beszállítónak/gyártónak mert visszafizetik a vételárat.
Rathrol: Én is így gondolom.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
LackoMester #137 üzenetére
Nem kicserélik és nem minden kártyát vesznek vissza. Jelenleg egyedül az Ipon és csak az Asus kártyákat. Visszafizetik a vételárát.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
velizare #134 üzenetére
Igazából nincs most nagyon más amit vegyek helyette. 980 nem kicsit drága (plusz még a vízblokk), szóval az most nem játszik. 290X annyival meg nem jobb mint amennyivel drágább (legalábbis szerintem) plusz ha szerencsém van akkor tudom moddolni is a 290-et (refkártya lesz). Aztán meglátjuk milyen lesz a 3XX ha kijön, de addig meg nem kellene VGA nélkül lenni...
-
jhorogh
aktív tag
Gigát azért perelték be, mert amikor kiderült az egész, küldött e-mailt a felhasználóknak akik regisztrálták az oldalon a kártyát, hogy kedvezménnyel vehetnek 980-at ha visszaküldik a 970-et. Utána meg szépen visszavonta az egészet, hogy bocsi, mégsem, majd ha az Nvidia ad ki valamilyen nyilatkozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI Gaming X Trio 3060
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest