Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsomx
tag
Előszőr is: HAJRÁ ÉS KITARTÁS!

Nekem nyáron sikerült a szegedi sűrgősségire látogatnom, miután egy rossz konektor + földeletlen csatlakozó kombinációja éreztette velem az áramot. Na ott nem volt unalom péntek éjjel... Részegek, öngyilkos jelöltek stb... özönlöttek be (legalábbis nekem igen csak nagy mennyiség volt a szokásos 0-hoz képest), nem volt unalmas sajnos. Alapvetően hozzászoktam a korházakhoz életem folyamán, de ez... Ez a legdurvább, nem is tudom menekültem-e már ennyire valahonnan.
(De a személyzet nagyon kedves volt, még az ilyen igen fusztráló helyzetben is.) -
greenity
senior tag
Én pont ezt a semmittevést utálom. A nap úgy nézett ki, hogy bementem 6:45-re, 7kor jöttek vérnyomást mérni meg vért venni. 9-kor bekötötték az infúziót, jött a vizit, aztán egész délután semmi, egészen a vizitig, amikor kb semmit nem mondtak, aztán haza. Szerencsére most aludni hazaengedtek

-
Csemike
aktív tag
Sose tudtam elképzelni rosszabbat a kórháznál, amíg nem kellett 3 hetet bent töltenem szülés előtt. A végére egészen "hospitalizálódtam", már a kaját is megettem. De sajnos csak a 2. hét végére jöttem rá, hogy tudok a telefonomról netezni.
(Halál unalom volt az egész, napi egy magzati szívhang vizsgálat, meg 2 másodperces orvosi vizit, aztán kuksolás a kórteremben, esetleg szép időben az udvaron). -
Vakegérke
félisten
Valamiért ver téged az Isten. Bízzunk benne, hogy ez csak múló állapot. Jobbulást kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(De a személyzet nagyon kedves volt, még az ilyen igen fusztráló helyzetben is.)

(Halál unalom volt az egész, napi egy magzati szívhang vizsgálat, meg 2 másodperces orvosi vizit, aztán kuksolás a kórteremben, esetleg szép időben az udvaron).