Hirdetés
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ghiottone
üzenetére
És lehet Braziliában már Június elsején kiadják (?)
-
novger
tag
Arról lehet már tudni valamit, hogy mekkora lesz az akksija?
-
Somatom
veterán
Figyu! Három hete vettem a telót, majd elmentem két hétre németbe gályázni. Nem akartam "pucéran" hagyni a telót, ezért azt használtam, ami volt otthon. Kérdeztem a topikunkban, hogy tud-e valaki flip tokot hozzá, de nem jött tipp. Majd túrok rá vmit a neten, addig meg ez is megfelel. Számomra ez egy használati tárgy, nem iparművészeti alkotás, aminek az a célja, hogy gyönyörködjenek benne. A tok célja az, hogy megvédje a telót, és hogy döntve asztalra tudjam tenni. Lesz...om, hogy hogy néz ki. Egyébként sem hiszem, hogy sokat befolyásol egy filléres, műbőr tok kinézetén az, hogy van két plusz lyuk a szilikon kereten. Ha a design érdekelne, akkor pláne nem tucat cuccot vennék rá, hanem bőrdíszművessel csináltatnék egyedi tokot.
-
Somatom
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Még drága addon sem kell hozzá. Elég egy megfelelő hátlapot rápattintani, ami nem egy ökör ára. Én beleraktam az előző telóm tokjába. Szerencsére bele tudtam paszírozni, csak még egy-két új lukat kell ütnöm a szilikon keretre, mert az USB, meg a jack máshol van. A kamera kidudorodásából viszont semmi sem látszik.
-
blagolf
senior tag
Ez még mindig csúnya. Az a kamera kitüremkedés förtelmes.
-
Somatom
veterán
"várhatóan a hardver változásai érezhetők lesznek."
Miben? Ez továbbra sem a "gamer" vonal, hanem a középkategória. Ennek megfelelő felhasználási módban az elődöt sem igen lehet megakasztani. Szvsz. a hardverváltozásokból legfeljebb a rövidebb akkuidő lesz majd érezhető.
-
ghiottone
nagyúr
C és E-re tippelek ami jön nemsokára Indiába. - Hello #Smarterphone - tegnaptól promozzák, persze konkrétum nélkül.
Ismert terv? - a dátum a kijelzőn![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)