Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Nem gondolnám, hogy irreális elvárásom lenne, NFC fizetés, önállóan, a többi nem érdekel. Kinőttem már ezekből a "parasztvakítós" butaságokból. A pulzus mérés kb. mint egy véletlenszám generátor. MiBand2 esetében egy edzésen 180-190 körüli pulzusokat mért a kb. 115-120-ra. Máskor 40-et. Szerencsére egészséges vagyok, teljesen felesleges ezeket méregetni, pl. véroxigén szintet. Minek? Tudom, nem orvostechnikai eszköz. Így viszont nincs értelme számomra ezeknek a képességeknek, eleve pontatlan. Lépésszám, számomra totál felesleges, nem kilométerre fizetnek. Oké, aki fut, neki talán van értelme. Bár szerintem a távolság fontosabb, mint a lépésszám. Stressz-szint: érzem én pontosan, mikor nyomták fel az agyam. Értesítések, nekem nem szükséges, engem zavar, túl sokat kapnék munka miatt, de ez hasznos a többség számára. Számomra egy tulajdonság érdekes, az NFC. Nekem egyébként egy klasszikus férfi óra kellene, ami képes NFC fizetésre, ennyi. Ha ilyet tudtok javasolni, megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Vivo x200 pro prémium tok
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest