Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
Öööö, az *X végű procikat leszámítva - ami ugye sose volt Miniben, én most nemigen látok erősebb procit az Apple háza táján, mint az A12. Vagy lemaradtam vmiről? Mit jelent a te szóhasználatodban a butított? Tényleg érdekelne, hogy mi ettől jobb van most az X végűeket leszámítva...
-
Kobak77
aktív tag
válasz
tuki2200 #104 üzenetére
Mondjuk az Air-t én se értem. Egyrészt nekem eleve nagy a 10", de ha objektíven nézem, akkor sima Ipad 2018 és pro kb. lefedné a piacot. A mini ad pluszt a méretválaszték bővítése okán - pl. olyanok számára mint én.
Mondjuk én pont az áron nem akadtam ki annyira. A kifutó Mini 4 is 400$-ba került, méghozzá A8-as procival. Ééés még így is gondolkodtam a megvásárlásán. Ezek után kijön az új mini A12-es procival 3 GB RAM-mal ugyanannyiért? Nekem pont nem a lehúzás jutott az eszembe.
Az Applenél mindig is voltak "életérzés" termékek, divattermékek. A termékkínálat ezen részénél ár/érték arányt keresni szerintem fölösleges. Ami lényeges lehet, hogy marad-e a termékkínálatban használatra szánt, avagy strapa készülék. Szerintem a tablet vonalon mind az Ipad 2018 mind a Mini 5 lefedi ezt az területet. A "felvágós" felével a kínálatnak meg nem szoktam foglalkozni
.
Amiben viszont igazad van, hogy az Iphone vonalon a fenti fejtegetés már nehezebben állja meg a helyét.
-
Kobak77
aktív tag
Hát itt nekem most nem jön ki a matek... "... meg az A12 minek egy "belépő" ipadbe? Azért csinálják feleslegesen overpoweredre, hogy drágán tudják adni.." 400$-ért ugye, mert annyiba kerül (nálam a mini van fókuszban)
"a Samsung ezzel szemben, csinált egy 400$-os belépő kategórát nagyszerű médiafunkciókkal és 2-3évre bőven elég közepes hardverrel.. "
Tehát a Samsung a közepes, 2-3 évre jó hardverrel 400$-ért jó vétel ellenben a szükségtelenül overpowered A12-es procis ipad-dal, ami 400$-ért baromi drága.
Meg még lassíthatják is bármikor (hogy ugyanolyan gyors legyen, mint a samsung...)Hát nem tudom más hogy van vele, de nekem az egyik 400$-om pont ugyanannyit ér, mint a másik 400$-om...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest