Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
A mini nincs elárazva, az teljesen jó, eddig volt drága, de az is csak ahhoz képest, hogy sok éves hardverrel bent maradt a boltban és a sima 2018-as ipad olcsóbban jött és többet adott.
Az ipad air-t feltámasztani... hát... nem szerencsés. Sima és a 2 után jött a "2017"-es ipad, ami jobb volt hardveresen mint az air 2, de laminált kijelzője nem volt, ahogy a sima airnek sem, emiatt olcsóbban is jött ki, teljesen korrekt áron. Én 130 körül vettem. A 2018-as nagyon jó áron van. Az Air 2019 jó lenne, de inkább csak sima ipad 2019-nek szabadna nevezni és a hardveres előny miatt kb 150-160 körül adni, de akkor meg mi értelme a mininek?
Ezt megint jól elcseszték, én át akartam adni anyunak a 2017-es ipad-et és venni a 18-as kihagyásával egy ideit, de így...
Kíváncsi leszek UPC-hez mikor kerül be és milyen áron, mert előfizuba beépítve, eddig is jó áron adták a ipadeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest