- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
aujjobba #936 üzenetére
Neee mááár! Preferálom??? Hol? Azt mertem írni hogy van olyan jó mint egy Iphone???? A toll csak annak + aki ki is használja! Én nem hiszem hogy kihasználnám.
Ne viccelj már.
Hogy miért váltok??, Legyen elég annyi, hogy megtetszett. Olyan lehetőségek rejlenek benne amiket ki akarok próbálni. Nem fogom itt lefikázni sem az androidt sem az ios-t főleg mert az egyikkel még csak ismerkedem a másikat meg használom. Az android hiányosságait pontosan ismerem és vannak olyan hiányosságok amik iosnél működnek!Remusz911 : Mindig az volt a szlogen hogy nem az adathordozót kell kifizetni hanem magát a szellemi terméket! Azt akkor miért is kell 2x fizetni, de ne menjünk bele én így látom te másképpen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bemutatták az eddigi legnagyobb kijelzős Apple mobilt, van dual SIM, 512 GB-os tárhely, 4 GB RAM és akár 500 000 forint fölötti árcímke jellemzi a párost.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest