- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Ezek szerint te biztosan tudod, hogy rólad az Apple, a Face, Twitter és a többiek semmit se tárolnak rólad. Hát te mesevilágban élsz akkor. Mellesleg sztem itt már nem is ez a kérdés. Sokkal inkább az hogy ezekkel az adatokkal mit kezdenek. És hogy probálnak ezen keresztül eladni neked valamit. És ha jól értem akkor te olyan mélyen vagy az Appleba beleesve, hogy a Google-nak nálad semmi esélye sincs bármit is eladnia.
Az egy dolog hogy tudnak rólad adatokat. A lényeg hogy ki írányit az életedben... Te vagy ilyen nagy multik mint az Apple, Huawei, Xiaomi stb. -
carl18
addikt
Apple vannak a lelkébe tiportam? Bocs nem tudtam ennyire elvakult vagy.
Tudod mi a különbség kettőnk között? Ha én véleményt alkotok az apple-ról egyből 220 a vérnyomásodFelőlem szíthatod az Androidot úgy ahogy akarod bennem ez semmilyen érzést nem vált ki. Csak arról bizonyosodtam meg idáig hogy felnőtt testben gyerek lélek lakozik.
Hát igen aki nem akar 400 kilót kiadni egy telefonért az mágján el kell égetni
Androidot használok az tény, de nem mindig vagyok vele elégedett de hát ár-érték arányban ez a elérhető. Azzal meg ne gyere hogy csak a google gyűjt adatokat, Windows ugyan úgy zsebeli be az infokat.
Ha van google regisztrációt ugyan úgy begyűjtenek rólad bármit.
Lehet a google többet tud rólad mint rólamTény az Iphone valóban jobban van optimalizálva San Andreas megy rajta mint kés a vajon, ezzel ellentétben androidon sokkal kevesebb a Frame rate
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bemutatták az eddigi legnagyobb kijelzős Apple mobilt, van dual SIM, 512 GB-os tárhely, 4 GB RAM és akár 500 000 forint fölötti árcímke jellemzi a párost.
- Diablo IV
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest