Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
Egyetértek. A másik érdekes dolog az lesz, amikor leveszed a telefont a töltőről. Minden alkalommal úgy kell róla “letépni” (2 kéz kell hozzá), mert jön a telefonnal az egész töltő meg kábel. Mivel rá van tapadva, pont olyan lesz a procedúra, mint egy vezetékes töltővel. Nem elég csak felkapni a telót, ahhoz a MagSafe fejet rögzíteni kéne az asztalhoz. (autós tartóban van előnye, otthonra az éjjeliszekrényre biztos nem vennék ilyet, mert a vezeték nélküli töltő kényelme veszik kel azzal, hogy a töltőt mágnes rögzíti a telefonra)
-
törölt tag
Ezek a tükörsima csúszós felületű telefonok szerintem elég könnyen lecsúszhatnak a töltőről, ha nem valami tapadósabb anyagból van. Bár nem konkrétan töltős tapasztalat, de volt olyan, hogy az asztal kb 1°-os dőlése miatt a telefon nekiindult szépen lecsúszni, olyan lassan, hogy alig lehetett észrevenni
Szóval szerintem töltőnél is lehet olyan, hogy ráteszed jól, elkezdi tölteni, 5 perc múlva meg lecsúszott mellé. -
joey04
titán
Én eddig pont azért tartottam haszontalannak a vezetéknélküli töltést, mert nem lehetett közben használni a telefont. Vagyis baromi kényelmetlen. Ez végre a megoldás. Nagyon tetszik és így már el lehet menni a csatlakozó nélküli telefon irányába. Remélem elterjed és más gyártók is piacra fognak dobni ilyeneket, bár volt egy cikk, hogy az apple töltője megy gond nélkül droidokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged