Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Új funkciókat hoz a One UI 6 Watch
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
köszi Na addig eljutottam működik a whatsapp hívást fel tudom venni szuperül,mennek a számlak cserék is,a kontakt listára találtam egy jó alkalmazást aki fontos azt azon keresztül tudom hívni Jönnek az emailok,és az egyéb értesítések is,már csak annyit nem értek hogy ha jön értesítésem miért nem éled fel a kijelző?
Egyéb tapasztalatok:pasis méretben vettem meg ez órát ,ami bizony az én csuklómra nagy,és nyomja is.A gyári kék szíj szerintem baromi kényelmetlen ,már keresem az utódját.A kijelző szép az óra kivitelezése is rendben van,jön a tesztidőszak írok majd mik a tapasztalatok
-
Arween
senior tag
Látom ez nem egy pörgős fórum,de azért felteszem a kérdéseim hátha
Ppróbálom beállítgatni az órát de ezek nem működnek ,hogy tudom működésre bírni?
1, a gmailos leveleimről nincs értesítés
2, a kontakt listámat hogy tudom az órával leszinkronizálni? egyáltalán hogy tudok az óráról hívást indítani mert nem is látok ilyen opciót.
3,hiába van fent a zenwatch alkalmazás nekem nem működik az hogy a telefonon kiválasztott óra számlap az órán átváltson
A whatsapp-ot sikerült működésre bírnom eljutottam oda ha hívnak fel tudom venni az órán és a Bluetooth fülesen tudok beszélni ,majd ott lerakni a hívást. De az órán nem jelent meg a whatsapp alkalmazás így hívást indítani nem tudok róla -
Arween
senior tag
Nekem is megérkezett,szintén Német MM-es vásárlás
Így elsőre nagyon fura Ha esetleg valaki tudja hogy tudnám a WhatsApp-os hívásokat is fogadni (illetve az órára hogy tudom ezt az alkalmazást feltenni?) várom a segítségét !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Filmvilág
- DIGI internet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Autós topik
- További aktív témák...