- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Nem feltétlenül én mondom ezt, de egyértelmű, hogy ilyen logika mellett operálnak a piac irányítói (elég feltűnő, hogy pont akkor fogytak el a kicsi tabletek, amikor elkezdtek drasztikusan növekedni a mobilok képernyői, nem?), meg hát azért a legtöbb ember is. Ez pont olyan, mint a kis méretű mobilok kérdése... rétegigény (elég széles réteg (bár folyamatosan szűkül), de már így is csak akkora, hogy túl nagy figyelmet egyik gyártó se szenteljen neki többé). Mobiloknál ott van még az Apple, aki próbálkozik ezzel (bár nyilván ott is megvan a logika a háttérben, pl. aki kis méretű iPhone-t vesz, általában tart otthon nagyobb képernyős Apple gépet is), tableteknél már senki említésre méltó.
-
doooo
veterán
-
doooo
veterán
A méret az egyetlen igazi pozitívuma. Aminek persze megint csak akkor lenne igazán értelme, ha olcsóbb lenne. Attól tartok nem ez lesz a következő tabom, pedig még az egyszerű LCD-t is elfogadtam volna, nagy nehezen (az első AMOLED-es mobilom vételekor megfogadtam, hogy soha többet hagyományos LCD).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air - 16 GB
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest