- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
Nem olcsó...
-
C$abi
aktív tag
A Mobilarénán mikor várható a teszt? Valami új OS kéne a kínálatba, mert mindig Android, néha WP, évente vagy félévente Apple meg BB-t mutattok be.
-
Ihsahn
tag
A BB legalább stabil és gyors, és a támogatása is teljesen jó, folyamatosan jönnek a frissítések.
Amúgy lehet leszólni, hogy a Jollák is mennyire drágák és a hw-ük gyenge... Nos, ha hozzáteszed, hogy nem csak a hw-t, hanem az oprendszert is megveszed, akkor már kicsit más a kép. Igen, az sem ingyen van, főleg, ha még jó is.
Én szívesen kipróbálnám, először csak 1-2 hónapig teszt jelleggel, és ha bejön akár vennék is. Bár a BB10 után nehéz meggyőzni. A Firefoxnál szerintem csak jobb lehet. Amúgy a Tizen is lehet érdekes és jó is lesz, legalábbis, ha nem kapkodják el. -
metaboy
tag
Szerintem egész jó kis oprendszer lesz.. csak kérdés, hogy gyűlölik-e az emberek annyira a jelenlegi rendszereiket, hogy lecseréljék egy ismeretlen rendszerre.
Nézzük:
IOS- használom (ipad) útálom...
Android- használom ( Xperia Z 4.3) úgy vagyok vele, hogy elmegy.. de lehetne jobb is (xperia ray- egy év után olyan lassú- sok reset után is, hogy felháborító)
WP- Sosem használtam (saját telefonként, csak másokét nyomkodtam) Van benne potenciál, de ahhoz képest, hogy a világ legnagyobb szoftverfejlesztői csinálták egy kalap...
BB: ?????Tizen, Firefox OS és a többiek??????
Szóval lehet ennek piaca, de még korai(temetni is mondjuk)
-
-
Ricardo
titán
Tény. Mint amit ő állított az is. Rendszertől függetlenül, az alkalmazásoknak kell a vas. Nem véletlen, hogy a híresen jól optimalizált iOS alá is raknak erőt (régebbi telefonokon nem véletlenül lassú az ios 7), a WP készülékek sem véletlenül frissülnek egy giga ramosra mostanság.
-
Simi87
senior tag
-
halkow
őstag
van aki ezért kiad ennyi pénzt .... Ezek se normálisak
-
gzbotii
nagyúr
Huzos ar, gyenge HW...
4 mag, 1GB RAM, HD kijelzo eleg alap 2013/14ben. -
razzorr
őstag
Bármennyire is jó és használható lesz, ez az ár elég magas ahhoz, hogy a userek kísérletezzenek egy új rendszerrel. Sajna. Pedig drukkolok nekik.
-
xperiasigi
őstag
szerettem az n9-emet szoval varom
-
b4zsi-
őstag
Az ár szerintem is kicsit magas. Kérdés mennyire lesz szerethető, használható, logikus, mert akkor még lehet mégis sokan fogják vásárolni az ár ellenére. Az N9 topikban olvastam, hogy azért vannak gondok vele sok alapfunkció (kamera, GPS) nem elérhető egyelőre a telefonon a Jolla verzió portolása után.
-
Ricardo
titán
Az ár valóban magas. Kíváncsi vagyok milyen telefont hoztak össze.
Ha valaki felteszi a rendszert az androidos telefonjára, az ő tapasztalatait is szívesen olvasom -
NeRo28
aktív tag
Ez érdekes lesz!Valaki kipróbálhatná mert én nem merem...
-
Hadrian
tag
Hamarosan letölthetővé teszik az oprendszert és listát is raknak ki, melyik androidos telefonokra lehet felrakni.
http://jolla.com/media/documents/MWC_Jolla_announcement_FINAL.pdf
-
callmeakos
veterán
Azért ez egy picit húzós ár, már nem azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest