- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
válasz
Siriusb #1140 üzenetére
-Ennyi rutinom azért van már a 10 éves androidos pályafutásom alatt, hogy felismerem a beakadt alkalmazást.
-App szinten az android az első fogyasztó (nyilván), hardver szinten a képernyővel kb egyenlő vagy több arányban a cella készenlét. (Na azt nem tudom, hogy az normális vagy sem, hogy ennyit visz) de ez alapján nincs gond szerintem az adatok szerint.
- GPS,NFC folyamatosan be van kapcsolva, szinkronizálás is, de azoknak nagyon nem kéne hogy ennyire érezhetően merítsék az akut. Ha viszont tényleg így van akkor ez rohadt nagy visszalépés lenne a lassan 2 éves OP5T-m hez képest és akkor megint csak oda jutunk ki, hogy A, gagyi cuccokból lett összerakva a telefon, B, rettentő rosszul van optimalizálva a hardver és a szoftver. C, valami nem stimmel
- (#1139) goom (nincs bekapcsolva nálam DE!) ráadásul BT 5.0 van elvileg benne, ami (ha be is lenne kapcsolva pl ha lenne egy okosórám) akkor elvileg az 5.0 már nagyon aksi kímélő.
És akkor itt írja (#1143) prolad egy normál vagy annál erősebb felhasználással kihozott 50%ból 4 órát (ha jól számoltam) Ezt várnám én is, de hát.... no ezért sír a szám.
-
d@vee
őstag
Hát ezaz. A beharangozott eszméletlen ár csak a kínai variánsra és és még a kínai webshopok is 450 dolcsi körül árulják. Oké...
Global verzió drágábban, csak 2 verzióban. Oké...
Csak fekete szín itthol, 128GB-s felára sok. Oké...
Megveheted 2 helyről, legalább nem esel a bőség zavarába. Oké...
Nekem nincs bajom a 130k-val sem, de bár annyiért híresztelték volna bejelentéskor. Nem lennék ilyen csalódott és eleve annyira készültem volna lelkileg. -
d@vee
őstag
Áhh, ilyen árú tételt ingyenes postával soha. Ráadásul vámon elakad, fizetsz +27% áfát és vámkezelési költséget. Egyből 125 körül vagyunk és kinti garival. Akkor inkább itthol a B-tel 123-ért.
Xiaomishop-ban csak azért gondolkodom mert van előre fizetési lehetőség, azzal már 130 csak két és fél év garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest