- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
Graphics #1574 üzenetére
Nézegetem, kik árulják az Mi 9T-ket itthon. Wayteq garanciáról (Google értékelések alapján) hajlandó vagyok lemondani, nudlinak tűnik.
Sorra dobja fel azokat a réginevű webshopokat (B-Tel, Kingtel), akik mögött vadonatúj cégek vannak, 2018, 2019-ben alapítottak. Gondolom dobós cégek, de az adózásuk igazából nem az én ügyem, csak az, hogy 2 év alatt lesz-e kihez fordulni baj esetén. Ilyen cégektől semmit nem vásárolnék. Korábban a Smartshopból rendeltem, de ott csak 1 évet adnak és folyamatos panaszok vannak, hogy nem elérhetők telefonon, csak személyesen. Turbado vagy eredeti forrás között gondolkodom, de ha a Turbado tényleg EU telefonokat forgalmaz gyártói garanciával, akkor egál a helyzet. Ha kétes forrásból, akkor nem tudom, hogy szervizel. Valakinek valami insight?
Új hozzászólás Aktív témák
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sorozatok
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime stílusú steampunk akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest