- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
tasiadam #117 üzenetére
"Nem szoktam felvenni ezeket."
Azert azt ketlem, hogy ha valaki konkretan beledkot szo nelkul, azt neman turod. Raadasul a hangenem is kritikan aluli es ez nem csak nekem tunt fel.https://prohardver.hu/tema/re_bemutatkozott_a_radeon_rx_6600_xt/hsz_106-106.html
"Amúgy egy rossz szót sem szóltam hozzád, szóval a hangnemet tartsd meg magadnak!""En nem olvastam utana igy amit mond sem megerositeni, sem cafolni nem tudom."
Konkretan semmit nem mondott, csak benyogott valamit. Mint az oviban. Semmi cafolat."Annyi biztos hogy november ota joforman folosleges kovetni ezeket."
Marmint a piacot? Mert most a kommentekrol beszeltunk. -
sb
veterán
Terhelésre azért hamar felpattan maxra, a gpu-z tesztje meg kifejezetten erre van, szóval hajtja azt is.
Ez alapján nekem inkább tűnik úgy mintha nálad le lenne korlátozva pl. biosban 8x-re.Amúgy meg azért váltogat mert nálad be van kapcsolva a PCIe power saving, Kansasnál meg vélhetően ki van lőve (A Win10 high perf sémában pl. alapból ki van kapcsolva. Bár szerintem nem érdemes mert sokszor feleslegesen ketyeg a vga és az nvme SSD-k alatt is.)
-
Z10N
veterán
válasz
tasiadam #101 üzenetére
Ezt nem akarod ujra fogalmazni??? Mert se birtokos szemelyrag, se mondatvegi irasjel nincs.
A topik 101 kommentnel jar es osszeszamoltam 28 darab kommentje van. Azaz a topik majdnem harmada. De azert nincs ideje, mert dolgozik (reggeltol kezdve). Mindenre ugrik egybol, beszol masoknak. Es akkor meg demagogozik, cafolni nem tud, olvasni nem hajlando.
Ezt is elemezd mar ki kerlek, hogy ez milyen szemelyiseg.
-
Kansas
addikt
Az NVMe SSD nem osztozik a VGA-kkal a sávszélen, annak külön van x4 kivezetve a prociról... AMD-nél legalább is az első m.2 slot így megy, ha van egy második is, az már elvesz a PCIe slot-oknak rendelkezésére álló sávokból(pl ha teszel bele SSD-t, kikapcsol, vagy lekorlátoz egy slot-ot pl x8-ról x4-re).
Egyébként meg nem úgy használja a VGA a PCIe sávokat, hogy csak annyit használ belőlük, amennyit 100%-ban ki tud tömni, hanem az adat elküldött byte-onként új csatornát használ, amivel elvileg valamennyit lehet javítani a latency-n. Viszont ez azt jelenti, hogy minden rendelkezésre álló sávot kb. egyszerre használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest