Hirdetés
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Végül nem bírtam ki, ha már nekikezdtem a mókolásnak, akkor egy füst alatt kipróbáltam a ROM-cserét is. LineageOS 15.1 (oreo 8.1) került rá. Egyelőre nagyon elégedett vagyok, ismerkedem a rendszerrel. Komoly hibával még nem találkoztam, a tempó is megfelelő. Az egyetlen furcsaság, hogy az ujjlenyomat olvasó mintha kicsit lassabban reagálna, néha szinte meg kell nyomni, míg oxygénnel a legkisebb érintésre is feloldott.
-
plejik
addikt
Én OP3 on használtam a Sultan féle LineageOS-t, az elég stabil volt jó üzemidővel, nem tudom, hogy csinál-e OP2 re is, keress rá. Azt a romot tudom ajánlani. Lehet majd asszony OP2 -re is felrakok valamit , mert ez a gyári elég gyenge, főleg akku időbe. Vagy a sima LineagOS, szerintem már az is bőven FC és bug mentes lehet.
-
LG G2 Mini áll rendelkezésemre Resurrection Remix ROM-mal. Angolul ezen ide rejtették:
Phone --> 3 pötty a jobb felső sarokban --> Settings --> Calls --> Additional settings --> My phone numberTelefon --> 3 pötty a jobb felső sarokban --> Beállítások --> Hívások --> majdnem legalul További beállítások --> Saját telefonszám (Telefonszám beállítása az eszközhöz).
Dual SIM-nél valahol az elején lehet egy plusz opció, hogy melyik SIM-en akarod mindezt.
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- SSD kibeszélő
- LED világítás a lakásban
- Próba
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest