- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrezaJ
csendes tag
Az új pentium procirol meg valós felhasznalasban semmit nem tudunk, én egy gépet nem találtam amiben ez a modell van.
-
BrezaJ
csendes tag
Ja és a Surfacet ne más gyártók gepeivel való tapasztalat alapján írjuk már le (lenovo Acer etc) mert teljesen más az optimalizálás és hardverelemek is sok esetben. (nem csak a CPUra gondolok itt hanem alaplap és társai, hűtés, stb.) Fura az alapján leirni a Surfacet hogy mi történt egy Lenovo vagy bármi más gépen. Persze jön az érv hogy a Windows az Windows mindenhol de ez nem igaz, mint ahogy Android, macOS, iOS funkciók és képességek és megvalositasok se egyeznek különböző gyartmanyokon. Sok bújik a részletekben. Ami simán jól működött a Surfacemen az pl asszony Acer Windows tabletjen, vagy haver Lenovo miix gépen közel sem olyan volt.
-
BrezaJ
csendes tag
Szerintem felesleges iPad kontra Surface hasonlitgatás. Teljesen más liga. Én használtam Surface RT, Surface 2, Surface Pro 3, iPad, iPad Pro 9,7. Az előbbi vonal teljes mértékben a produktivitas/hordozható PC vonal, bizonyos kompromisszumokkal (teljesítmény, kis kijelzo). Az utóbbi meg mobil OS élmény, filmnezes játék, böngészés... Most beleraktak pár produktivitas funkciót de ugyan úgy ahogy Surface/Windows félkarú mobil OS az iOS meg félkarú "desktop". Teljesen más a kettő, de ez jó is, mert a user eldontheti mire kell elsősorban a gép. Most annyi az extra hogy Surface olcsóbb induló árat kapott azoknak akiknek nem kell a lehető legjobb CPU teljesítmény. Mindig is "tularazott" volt, az RT pl drágábban nyitot jóval 32 GBon 6 éve!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest