Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Garmin topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootka
csendes tag
Szia!
Köszi a választ!
Úgy tudom ki lehet kapcsolni a TouchFLO-t.
Olyankor mi a helyzet?Ha nem az igazi, akkor mit javasolsz?
Kell GPS (iGo-val), BT, Wifi, GSM. Jó zenelejátszási képesség, jack kimenet, bővithetőség, és az sem árt ha fut rajta pár játék. Várakozás közben jól jön
Qwerty is jó lenneSokat akarok?

-
Bog
HÁZIGAZDA
Egy ROM frissítést mindenképp érdemes várni. Sem a régi iGO8, sem az i900-ban próbált nem indult el rajta, lehalt a PocketPC Mark is, a TouchFLO skin rámászik a Windows rendszerüzenetekre is, s nem is tudom hányszor jött a "sorry, we encountered an error, do you want to send it?" ablak. Rohadtul lelkesedtem ezért a cuccért, de nem az igazi.
-
rootka
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Ezzel azt akarod mondani ,hogy várjak még?
Bár amúgy is várnék, de igy sokkal nyugodtabb szivvel
-
karantÉN
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
amugy ezeknek a pda -knak használható úgy a gps-e mint egy gps készüléknek ami csak arra szólgál ?
-
-
rootka
csendes tag
Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata a készülékkel? Tényleg olyan jó mint amilyenek kinéz ?
Borzalmas ára van, de ha kiszolgál 5 éven keresztül akkor megéri az árát.Edit: Mégvalami... igo fut rajta, ha megveszem ?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megjött a GSMTakács válasza, egy év, bolti jótállással adják ennyiért. Sejtettem, túl szép lett volna ahhoz, hogy igaz legyen...

Talán meg is venném, ha nem lennék gyártói jótállás-mániákus.

-
Lasi
tag
Még nem vettem meg, de az i900 teszt után már meggyőződtem, hogy ez kell nekem.

-
karantÉN
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ahaa értem

én pest mellet lakom a pesti garizás nemgond ,akkor inkább onnan rendelem ahol olcsóbb az h hova szól majd a gari az nemszámít
vki megvette már?

-
-
karantÉN
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ha gyártói jótállással adják akkor hova kell küldeni ha valami gond van vele ?
nekem pl jobban megéri ha csak besétállok a boltba és cseréltetem a készüléket
igazából még soha nem gariztattam ( kop kop kop ) -
Megjelent a Speedshopban, illetve rákérdeztem a GSMTakácsnál, gyártói jótállásal adják-e, mert olcsóbb, mint a Speedshopban nagyker áron... Utóbbitól még nem érkezet válasz.
-
karantÉN
aktív tag
valaki megvette már ?

ne legyen olyan mohó
csináljon róla 1 tesztet 
-
karantÉN
aktív tag
-
erdoke
titán
Azt azert nem mondanam, hogy az Omnia kijelzoje rossz. A Diamonde persze kepekkel szebb, de mindennapi hasznalatban a ketto kozott, az iPhone-hoz kozel van az igazsag. VGA felbontas 2.8"-on tul kis pixelmeretet jelent, erre optimalizalt programokban bolhaszarnyi betuid es gombjaid vannak, muszaj stylust hasznalnod. Ezzel szemben az Omnia a touchpaddal egyutt szinte mindig egy kezzel vezerelheto, amit az i600-nal mar nagyon megszoktam, es mostanra kifejezetten igenylek. Az iPhone is pont itt bukik el a multitouch-csal, nameg az errefele ertelmetlen korlatozasokon.
-
Anew
csendes tag
A T-mobile-nál csak a Diamond lesz vagy lesz a Pro is? Az angoloknál csak Diamondot láttam. Remélem beteszik majd ezt is.

-
Lasi
tag
Tudjuk erdoke, A méret a lényeg!
De nekem például nem számít, az a 40g. És szeretnék egy olyan készüléket használni, amire, ha ránéz az ember, nem azt sajnálgatja, miért ilyen rossz a kijelző. Speciel a legfeltűnőbb része. 
Viktor0610 Köszi a tömör összefoglalást, én is erre jutottam, amíg ki nem tesztelik a Prot. Aztán majd meglátjuk. Árban nem veszélyes a különbség, ami miatt csak az egyik jöhetne szóba.
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na de a méretek, kérem, a méretek!
A kisebb akksi ellenére + 40 g? 
Kb. ennyi lehet egy BT külső billentyűzet, amit a táskában inkább cipelek, mint ingzsebben.
-
Attól függ.
Sajnos, ki kell mondjam, az Omnia processzora kb. 20%-kal gyorsabb, ami a kisebb kijelző-felbontás miatt gyorsabb működést tesz lehetővé.
Viszont, ami miatt én a HTC mellett döntenék (és fogok is valószínűleg
), az a QWERTY, aminek meglétét semmilyen virtuális billentyűzet nem pótolja, amennyiben sokat gépelsz a PDA billentyűzetén. Ezen túl a kijelzője is jobb a Touch Pronak. -
karantÉN
aktív tag
megjelent már?

-
Petester
senior tag
Szolgáltatónál várható a megjelenése? Esetleg ez mennyire befolyásolja az árakat?
A Diamond ára bő 2 hónap alatt 30 ezret zuhant, nem bánnám, ha a Pro esetében is október-novemberre hasonló képpen történne...
-
joey04
titán
Na most olyan infót olvastam hogy hétfőn jelenik meg, akkor viszont már 100%

-
A cikket javítottam, illetve a linket az írás végén, mert kb. semmi köze nem lehet a HTC-nek az oldalhoz a rajta található iPhone és Omnia reklámok/paraméterek nyomán.
A gép biztosan SDHC-kompatibilis, lévén, már a Kaiser is ilyen, illetve a korábbi modellek szintén képessé tehetőek ilyen kártyák kezelésére.
-
ngabor2
nagyúr
microSD kártyával tovább lehet bővíteni. csak microSD, vagy microSDHC? mert 512MB ROM mellett ez utóbbi lenne logikus.
nekem is erősen izgatja a fantáziámat, bár igazából az eten x500-zal sincs komoly problémám, a stylussal is megszoktam azt a havi 4-5 sms megírását. monnyuk nem dobnám vissza, ha hozzám vágnának egy ilyet.
A7 ,2 megabites... elcsúszott egy szóköz
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is várok mert 1.: megvárom a tesztet, 2.: ha holnap jönne, ki se tudnám per/pill fizetni!

-
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ott is csúszik, most 2008-08-07 van írva.
-
-
karantÉN
aktív tag
Expansys.com-on változott az időpont. Lehet az előrendeléseknél elfogyott az első készlet, de akkor sem túl biztató.
Új időpont augusztus 13. katt
forrás pda mania forumából , szerintetek ?
-
karantÉN
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
igazad van

megjelenés elött szoktak tesztek lenni , most nemértem miért nincs még 1 rendes teszt

majd logoutba lehet megírom ha sikerül hozzájutni nyaralás után -
joey04
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
nem akarok gyerekesnek tűnni így csak annyi: képzeljetek ide sok-sok örömében tomboló "szmájlit"!

-
karantÉN
aktív tag
senkinél semmi új hír?
jöhetne már a kis drága

-
karantÉN
aktív tag
kicsi csalódás h nem világít a qwert bill : htc touch pro
-
karantÉN
aktív tag
jajjj nekem
mindig akkor találok olyan dolgot amit simán megvennék ha nem vettem volna elötte másik dolgot ez esetben most egy eten m810 et vettem ez helyett ( januárban meg pr200 as msi-t a wind helyett mert akkor még nemvolt wind )vásárláskor pár fő szempont : bővíthető legyen ( az 1 dolog pl diamondban van 4 gb fix de elöbb utóbb kevés lesz :\ ) , massziv tartós ! , aksit ne kelljen naponta 2 szer tölteni , és nem utolsó sorban az se gáz ha szép

a súly engem valahogy nemérint mert ha 100 g alatt lenne tuti elhagynám
m810 elött n70 es nokia-t használtam
m810 méretei : 109.5 x 59 x 17.5 mm 179g
n70 méretei : 109*53*24 126g
HTC méretei : 102 X 51 mm X 18.05 165g
engem ez a méret 1általán nem zavar
195 cm vagyok kb és a tenyerem akkor , hogy a kis ujjam ha a ctrl en van akkor a nagy ujjammal átérek a hosszú Ó ig átlagos billen 
még ami tetszik csak nemsokat hallotam róla az a SE új x1 .
mod : ha jól értelmeztem a htc oldalt a jack dugo mellet van benne tv out is ?
-
Lasi
tag
Mostanra már minden elképzelhető öszvér készüléket átnyálaztam, és ez lesz az igazi. Bővíthető memória kellett az tuti. Most már csak érkezzen meg és ne legyen horror az ára.

-
Ga
tag
A cikkben szereplő linknek tuti semmi köze a htc honlaphoz...
Ott figyel rajta az IPhone hirdetés...
Jó kis teló lesz ez.
-
Lasi
tag
Gondolom most már kielemztétek a saját ízléseteket a mobilok terén.
A HTC Touch Pro nagyon jónak tűnik és pont jó lesz úgy is ahogy van.
erdoke: Majd lesz olyan telcsi is ami a TE zsebedbe is pont jó lesz.
-
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egy i600 vagy egy Touch Diamond mióta "minimobil"?
Előbbi 12 mm vastag, a szélessége is tekintélyes, és 105 g. Az i900 még nagyobb lesz, bár a súlya még nem ismert.
Nálam 14-16 mm vastagság és 120-130 g a határ, szerintem ez nagyon távol van a minimobiltól, vs. pl. U100. Én fordítva látom a helyzetet, nekem a racionális méretű készülékek jönnek be, ti pedig a féltéglákra izgultok.
moonman,
Léteznek készülékek felcsatolható QWERTY-vel, vagy vannak egész jó BT QWERTY-k. Nekem a mobilitás fontosabb, következő fokozatnak ott az 1 kilós subnoti... -
moonman
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
qwerty a másik. a HTC Wizard óta semmi pénzért nem vennék qwerty nélküli mobilt.
-
-
Integra
titán
válasz
kopaszkukac
üzenetére
elrontottam, scuzi

[link] -
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem használok tokot. Körülményes, és nem jön át a rezgés. Tipikusan ingzsebben hordom, oda pedig ez dögnehéz + vaskos is. Megvárom az i900-at (1500 mAh akksi és 13 mm vastagság), és veszek egy jó BT billentíűzetet.

Integra,
Igen, pont arról beszélek, hogy ez nekem nem jó méret, ugyanis nehéz és vastag. -
Mark6665
csendes tag
válasz
kopaszkukac
üzenetére
ez jú

-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
elkell kezdeni az ebay-en nézni usa-ból
-
-
erdoke
titán
Én általában ingzsebben hordom, de nem kapok elő másik készüléket csak azért, mert pl. szabadidőmben éppen pólóban és rövidgatyában megyek valahová... Az ingzsebek többségét a 120 g-nál nehezebb készülékek lehúzzák, és ferdén áll az egész ing.

Egyelőre nem nagyon találtam az i600-nál jobbat, 11,8 mm és 105 g (WiFi, HSDPA és QWERTY benne).
A végén veszek egy ilyet a táskába, és egy nagyon penge, akár sík buta telefont mellé.
#Viktor0610, kopaszkukac, Integra és moonman:
Abba azért gondoljatok bele, hogy ezek a készülékek leginkább üzleti felhasználásra készülnek, és nem mindenki farmeres informatikus... -
Lasi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az a kezdeti ár-plussz hamar lemegy róla, bár tényleg bosszantó, hogy ide minden áremelkedve érkezi.

-
-
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
nem gondoltak erdoke from hungary-ra

-
válasz
kopaszkukac
üzenetére
Ingzsebet (erdoke telefontárolási helye) lehúz az ekkora méret, illetve ki is dudorodik.

Persze, az én ingzsebemet húzhatná nyugodtan!

-
kopaszkukac
tag
azért nehogy már 2centi vastagság (vagyis 18mm) nem fér el egy nadrágzsebben (persze nem farzseb), vagy akármilyen zsebben....
-
Magnum_
nagyúr
ez egy nagyon szépt telefon de kicsit vastag nem? -3mm jo lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
gondolom abból xenont nem sikerült bevarrni, csak valami fapados cuccot
amúgy meg tesztet izibe!!! meg egy árat

bár tuti hogy az xperia-hoz lövik be...vajon ha ez most kijön akkor mikor jelennek meg az új generációs hardver alapokon a hasonló smarttelók???
ez az első olyan készülék az xperia-val együtt amire már az ember azt mondja, hogy ez igen, erre vártunk annyi évet.. -
róland
veterán
S még egy "vakut" is kapott a kamerája.
-
moonman
titán
-
-
-
Lasi
tag
Hihetetlen, hogy végre sikerült belegyömöszölni ennyi "csúcs" technikát egy gépbe. Azt hittem már nem is lesz olyan készülék aminek nem lóg ki valamije. Eddig csak olyan öszvéreket adtak ki, amiknek valami bibije volt. Pls kevés memória, kis kijelző vagy gagyi, estleg vacak proci. És most ezt nézegettem és csak hümmögök: Nah végre valami!
-
No-kia
addikt
ezek már lasssan utólérik hardveresen az asztali gépemet(mondjuk azt már lassan bármi tóúlszárnyalja
) 
-
ZoZa™
senior tag
gyönyörű szép.. csak én nem tudok mit kezdeni ennyi gombbal

-
marcee
addikt
Proci is ugyanaz mint a Diamondban? Mert akkor ez kell nekem!
-
Kinder
senior tag
2x kapott 1350-es aksit

-
sztyui2
őstag
Nagyon szép. A hátlap designja és a kamera rész nagyon tetszik.
-
bolondember
MODERÁTOR
sajnálom, h nem Raphal lett...

nagyon pofás, musthave..

-
Most már kész "A" PDA telefon

De hogy egyeseknek még ez a felbontás is kevés...
-
1010
őstag
kamerára kíváncsi leszek
meg hogy világít-e a bill -
AMD Power
titán
Nagyon nyomul a HTC. Szurkolok nekik.

-
Hát nem csúnya,az biztos!De szerintem,min 150K lesz!

-
Nagyon szép, bár a hátlap és kamerarész kialakítása kicsit érdekes.... bár tetszik!
-
Redchili
tag
Kulsore szamomra meg szebb is mint az iPhone, csak a videon azert latszik, hogy nehol akadozik meg. De gyonyoru! Nehogy tularazzak

-
kopaszkukac
tag
Na ez már nem rossz! Van benne kicsit nagyobb akksi, memkártya foglalat, és még a billentyűzet sem vastagítja meg a telefont túlzottan. Tökéletes!

Az megint más kérdés hogy a TouchFlo 3D mennyire akad majd, vagy sem, ahogy azt a diamondos videókon látni lehetett...
-
opera11
tag
Ja, a kijelző lehetne 800-as is, de egye-fene..Az ár már inkább szívás, remélem gyorsan fog esni az ára és a boltok nem maradnak végig kartelben(mindenhol 160-ra árazták be)

Egyébként nemtudom, hogy a HTC Touchnál miért sírtunk (én is) a kis aksi miatt, ha jól értem akkor vehető bele 1500mAh-ás is, 75 USD ért [link]
-
majom2
senior tag
ez korrekt... már csak a kijelző méretét kellene megnövelni és tökéletes lenne...
-
S.J.M.
senior tag
Hát, lehet a PDA-m most forog a tokjában, de valószínűleg erre fogom lecserélni.

288mb RAM? Ezt hogy hozták így össze?

-
Kronk
őstag
ebből már tényleg nem nagyon hiányzik semmi.
kérdés mennyi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Garmin topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
), az a QWERTY, aminek meglétét semmilyen virtuális billentyűzet nem pótolja, amennyiben sokat gépelsz a PDA billentyűzetén. Ezen túl a kijelzője is jobb a Touch Pronak.

Semmi nem állíthat meg...

Előbbi 12 mm vastag, a szélessége is tekintélyes, és 105 g. Az i900 még nagyobb lesz, bár a súlya még nem ismert.