Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi 14C - C-kategória
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate 9 kamera számomra hatalmas csalódás az S6 Edge után. egyszerűen életlen képeket csinál, túlszaturál, manuális és auto módban sem sikerült olyan képeket lőni, mint amiket mások felraknak. Több száz képet lőttem vele, sőt szerintem bőven 1000 felett, minden körülmények között és nem vagyok elégedett.
Napfényben elmosott, részletektől mentesek a képek a Mate9-nek, bármit és bárhogyan állítgatok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest