- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekob
tag
-
Kawauso
aktív tag
válasz
zambozoli #50 üzenetére
Ha szigorúan funkciókról beszélünk, akkor valóban nincs összefüggés. A médiatartalmak fogyasztása iránt viszont megnőtt az igény, ezért a kijelzők is nőttek. Nagyobb kijelzőn kényelmesebb, közösségi hálós életet is könnyebben élsz rajta, csak épp elveszted a zsebben tárolás kényelmét.
Az XZ1 Compact az Iphone 12 Mini-vel majdnem megegyező nagyságú. Ajánlottam unokatestvéremnek, aki almás, és kis méretben gondolkodik. Neki már az túl kicsi, megnyomkodta személyesen. A 12 ellenben a zsánere, ami a Pixel 4a vonal. A 12 Mini bár hiánypótló, alulteljesített eladások terén, és még a legnagyobb kompakt fanoktól is többször hallottam ezt a "túl kicsi" jelzőt rá. Remélem, hogy azért egyszer megleled az XZ1 Compact utódját.
-
MC Pite
veterán
válasz
zambozoli #44 üzenetére
Compactokat használtam végig, nagynak gondoltam a 4a-t, de élőben kiderült hogy egy kezes(nejemnek is), jó a súlyelosztása is. Zsebben is még ok nálam, az A41 határeset zsebbe, kézbe túl sok nekem.
Stauffenberg: 4a helyett szerintem nem alternatíva, max a 4A 5G helyett. Sőt, Pixel 5 helyett sem szerintem.
Amúgy ez 'a' modell, nem hiszem hogy itt igény a 90/120Hz pl, én pl egy fillért nem adnék érte, főleg nem másfélszeres árat.
315€ a 4a, és ennek a duplája a P5, 630€! Nem gyorsabb(csak háttértár egy picit), nagyobb akku, jobb IP védettség, meg egy nagylátó, 90Hz(?) meg Qi amivel több. 500 a 4a 5G.
Az olcsóbb/kisebb szegmensben van hiány, és ott ütősebb ajánlat lehetne egy kompakt 5a/6a (konkurencia hiányában). -
Kawauso
aktív tag
válasz
zambozoli #44 üzenetére
10 évig használtam Xperia Ray-t, ami sokkal kisebb, mint az XZ1 Compact.
Most boldogan használom a Pixel 4a-t, és nem tartom nagynak, kényelmes. Az XZ1 Compact-hoz képest ugyan van 1,4 cm magasságnövekedés, de a szélességnövekedést meg sem éreznéd, és cserébe nem is olyan vastag. Az alapján mondod nagynak, hogy fogtad már a kezedben, vagy félsz a nagyobb számoktól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest