- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
GypsFulvus2 #48 üzenetére
Az általad említett két rész később van, így én nem vettem őket számításba a döntésnél.
-
válasz
GypsFulvus2 #40 üzenetére
Csakhogy az nem kiterjesztett öngyilkosság, hanem tömegmészárlás. Ha magadat ölöd meg, mert tudsz valamit, amit nem akarsz, hoyg elterjedjen, az öngyilkosság. Ha megölsz még pár ezer embert pluszban, akiknek semmi beleszólása a döntésbe az hidegvérű gyilkosság. A világ úgyis úgy működik, hogy aki elég tehetséges/gátlástalan/jókor volt jó helyen, az felülre kerül és olyan döntéseket tud hozni, ami komolyan befolyásolja mások életét. Bármelyik megoldást választod a három közül, ezek közül a csoportok közül juttatod valamelyiket átmeneti előnyhöz, belátásod szerint. Véleményem, hogy az emberi természetből adódik ez a fajta struktúra. Erről szólt az egész 20. század, hogy hiába találnak ki utópiákat, a hatalom alapvető szerkezete ugyanaz marad mindig, legyen az királyság vagy kommunizmus.
A 4. megoldással csak lemészárolod az embereket, miközben semmi pluszt nem érsz el, a viaskodó csoportok megmaradnak és ugyanúgy marakodnak a hatalmon. Az a rész ezért elfogadhatatlan volt számomra. Ott egy csomó ember, aki csak élni szeretne, látni a családját, neki tökmindegy, hogy ki van hatalmon, nem attól lesz boldog, hogy ez vagy az irányít. Mint ahogy a való életben sem az adja a boldogságot az embernek, hogy melyik politikai erő van a feje felett.
Én egyik választást sem éreztem jónak. Ha én állok ott Jensen helyén, akkor tuti, hogy megmondom Elizának, hogy: Listen, bitch, nem fogod ezeket az előre elkészített szar videókat sugározni, azt fogod kiadni, amit én mondok neked. és akkor majd én megmondtam neki, hogy mi az ami mehet. Persze az is felmerült bennem, hogy ki vagyok én, hogy én döntsem el, hogy hogyan haladjon tovább a világ. De ha már egyszer a nyakamba szakadt a felelősség, akkor olyan lehetőséget válasszak, amit később fel is tudok vállalni.
(#41) Polllen
Olyasmi nem volt -
Polllen
félisten
válasz
GypsFulvus2 #40 üzenetére
Én azt választottam volna utoljára.
Már nem emlékszem pontosan a végére, de valami olyasmit választottam, hogy a megszerzett infók kiadása megváltoztatás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Anime filmek és sorozatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest