- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
->Raizen<- #69 üzenetére
Tényleg nem tudom, mit és hogyan állítanak be, de már többször láttam és kipróbáltam, fórumban megjelenik egy rx470 eredmény és én rx480 vga-val kevesebbet kapok.
Sejtésem szerint a driverben a képminöség van el állítva. Van a teljesítmény/minőség/kiegyensúlyozott beállítás. Ez lehet teljesítmény beállításon. Amúgy nálam dx11-ben 57 FPS ez ment DX12-be 63-ra. (Én mindent maxra állítottam, amit csak engedett a játék. Tényleg.) Az 1060 kontra 480 pedig jelenleg minimum egál. Ne dugd a fejed a homokba, rengeteg teszt került a nettre azt megnézve, az új driver/driverekel mi a két vga viszonya.
Szerk: a NV annyira a jelennek készít vga-t, hogy az 1060 előnye eltűnt. Tökre nem rossz vga, csak elegem van abból, hogy 5 fps különbség a keresztbe lenyeli kategória. Eddig is jók voltak egymás ellen, most meg főképp.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #69 üzenetére
Meg fogsz lepődni, de a legtöbb tesztben azért nem mérnek jelentős eltérést DX11 és DX12 között, mert csúcsprocival tesztelnek. A DX12 (és úgy általában az explicit API-k) leginkább procilimites helyzetekben javít(anak) a teljesítményen, GPU limitnél kevésbé. Szóval pont a "harmat FX" az, ahol nagyon is sokat számít.
Azt egyébként nem írta, hogy gyorsabb a 480-nál, azt írta, hogy kb a 1060-nal van egy szinten. Gyengébb proci mellett DX12-ben egyáltalán nem lehetetlen egyébként.
Kérdés mi az alap órajel. A referencia? Vagy a gyári tuning? De ha tényleg így látod, akkor lehetőleg ne hozza fel senki sem azt érvként, hogy melyik kártyában mennyi a tuningpotenciál.
Személyeskedés és a nem éppen kulturált hangnem neked is az erősségeid közé tartozik. Szóval ha nem vagytok képesek ezek nélkül vitatkozni, akkor hagyjátok abba mind a ketten!
kikikirly: Ez régebben is így volt. 7900 GTX is erősebb volt megjelenésekor az X1950XT(X)-nél. Ahogy fejlődtek a driverek és a játékok előbb kiegyenlítődött, majd végül megfordult a viszony a két kártya között. Sőt, ami sok shadert használt, abban már az 1900XT(X) is otthagyta a 7900 GTX-et.
-
Breeze
aktív tag
válasz
->Raizen<- #69 üzenetére
Jajj de szenvedsz te
Kis nyikhaj. írtam is neked, minden ultrán, viszont az nvidia pccs és az élsimítás csak 1x van. Jajj de nagyon sajnálom. Igen nem egy mai proci az fx 4300 de nem is rossz. Akkor ennyi erővel a te sz#rod se sokkal jobb. Proci alapon van. 3,8ghz
OFF
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #66 üzenetére
Utóbbi tesztnek van frissebb változata. Ott már előrébb van a 480.
-
Breeze
aktív tag
válasz
->Raizen<- #66 üzenetére
Rendben!De te is láthatod, hogy nincs hatalmas különbség. 1080p 4 fps gtx 970 5 fps gxt 1060. Nekem sokat dobott az új driver, és a dx12 api.
-
Breeze
aktív tag
válasz
->Raizen<- #64 üzenetére
-
Breeze
aktív tag
válasz
->Raizen<- #62 üzenetére
De képzeld minden max 1080p ultra, csak pl élsimítás nem volt maxon, de én ezt pl még soha nem kapcsoltam be mert felesleges, 1x van ha jól emlékszem. A gagyi gtx 970-nel meg csak ne ugrálj, 3,5 vram kortál
rx470 gtx 1060-nal van egy szinten, viszont dx 12be jobb nála.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
->Raizen<- #1 üzenetére
Más nem is fontos
-
Raysen623
addikt
válasz
->Raizen<- #10 üzenetére
Ez egy csöppet sem elfogult válasz volt részedről ugye?
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #1 üzenetére
Nos nekem is Nvidia GTX1060 kártyám van, kíváncsi leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Filmvilág
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest