Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Nem tudtam,hogy van topikja.Rákeresek.
Játszottam vele pár órát (ps4,offline,classic),én sem találtam hibát,kivéve egyet..
Amazon-t indítottam,mentem a Javelin fegyverrel kb.5. szintig,majd találtam egy fasza íjat (nem hosszú,de nem is rövid),azt beraktam és beletettem 3 követ (egyenként 1-3 cold sebzést tud).Volt mellette nyilak és az ellenségnél nem tudtam lőni.Gondoltam nem arrows kell bele hanem a bolts,vettem azt.Azzal sem ment.Szereztem újra nyilakat (arrows) és akkor már tudtam lőni.Kis apró bug,annyira nem zavaró,de mivel nem számítottam rá,meglepett.
Én is 65" oled-en játszom és bizony az első kb.1/2 óra furcsa is volt,hogy milyen "nagyban" látom a karaktert. :-) Emlékszem régen sokkal kisebb volt,persze az egész.Szerintem sokan fognak vele játszani,főleg az első akciózás után.
Addig is ha lesz kedved vmikor online menni,írj és indítok mégegy karaktert online.Diablo online? :-) Biztos nem lehet rossz. -
Elims
veterán
Először ps4-en próbáltam ki (pro).Hozza a régi érzést.
Aki a fps-re van ráizgulva nyomja el az intro-t..néhol szaggat kicsit a videó (ps4-en és 5-ön is).
Nem sokat játszottam vele,mert nem volt sok időm,de ha legközelebb bekapcsolom a gépet,biztos,hogy ezt a játékot indítom el (pedig lenne lehetőségem "pár" nevesebb címre).
7 karakter közül lehet választani:Majd ki kell válsztani a módot:
Ezekből a classic-ra nyomtam rá két ok miatt,az egyik,hogy szerettem volna úgy játszani mint régen,a másik,hogy nem ismerem a többi lehetőséget,a leírásokat elolvastam,de nem akartam nehéz fokozaton vagy nagyon megváltozott grafikával játszani.
Kb.15perc játék után nem vettem észre semmilyen hibát.Megy ahogy kell.
Ps5-ön az elején az options-ben be lehet állítani a performance módot (vmikor azt írták,hogy ps5-ön jobb az a beállítás).
Holnap több időt szánok rá.
Nekem megérte a pénzt. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Most láttam meg véletlenül a ps store-ban,hogy 23-án megjelent.
Rákerestem több konzolbolt oldalán,de sehol nincs meg.
Lemezen nem is lesz vajon?13-14e-t megérne nekem bontatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged