- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
wizzgeri
tag
Bárki aki akar vásárolni annak bátran ajánlom ezt a telefont. Én egyedül a mérete miatt adtam el, sajnos nekem kell a kis méret mivel kényelmesen el kell férjen a zsebemben ezért z5c lett az utódja!
-
wizzgeri
tag
Én árultam, de tesóm lecsapott rá. Mint személyes használó(és mint tesóm is azóta) törésnek semmi jele. De még csak recsegés, ropogás sem. Lehet csak én vagyok szerencsés,de nem hinném. Hibátlan az összeszerelés!
-
jUUh
addikt
Pár hónapja láttam hardveraprón 65e körül, erősen gondolkoztam rajta, de végülis Xiaomi Redmi Note 3 SE lett a vége.
-
hemaka
nagyúr
ropimobile.hu
-
no1r
őstag
van valami disztibutor itthon akitol lehetne rendelni?
nekem nagyon tetszik, de mar a hivatalos oldalon is sold out minden szinben. -
larryking
senior tag
Nincs gond a készülékkel és nem törik mint az a korábbi videóban látható volt. Hibátlan szerintem. Nagy megelégedettséggel használom és tényleg kiváló a maga nemében. A frissítés mérete 1122Mb, nem semmi.
-
Lasko
csendes tag
Csak ne törne úgy mintha nem lenne holnap
-
petipetya
nagyúr
A maga módján, de inkább szellemiségében egy egyedi és megfelelő tudású készülékről van szó.
A OnePlus One-(om)hoz hasonló hardveres tudással rendelkező Nextbit is kiszolgálja még a gazdáját egy jó ideig, abban biztos vagyok. A Lineage OS-el pedig a romolók igényt kielégíti.
-
macii97
senior tag
Rettentő ronda telefon ez...
-
LÁZ
addikt
várjuk szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest