- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Azért leteszteltem,kicsit megcibáltam a rendszert...3598 pontig jutottam,de sztem kb ez a maximum környéke,amit tudhat.Igaz,csak a procit piszkáltam meg(4.62gHz,fölötte már nem volt stabil,de valahogy az az érzésem a ram miatt),az lett 2135pont.Így 4000 fölé ment a videókártya is.
Viszont ami biztos ebben az esetben,kb nem éri meg az a néhány pont,bár proci tesztnél szemre is látszott javulás.Cserébe rendesen megugrott a fogyasztás
Valószínüleg igazad van proci téren,de amit talán jó látni,hogy úgy tűnik dx12 alatt valamelyest csökkent a differencia a gyártók között teljesítményben.Legalábbis ami a grafikus teljesítményt illeti.Ez pedig hosszú távon talán nekünk-vásárlóknak-lehet jó.Egyik cégnek sem vagyok elkötelezett híve,de az újdonságok érdekeltek mindig is,mindkét oldalról. -
tomcat78
őstag
válasz
->Raizen<- #99 üzenetére
Télen,mikor nem volt 30fok a szobában stabilan ment 4.8gHz-en,érezhetően jobban pörgött a gép.Most vissza van véve,bár nem tudom ebben az esetben mennyit jelent.Ami viszont biztosnak tűnik,hogy ez alatt a teszt alatt kevésbé teljesít gyengén,mint dx11-ben.
Ez akár hasznos infó is lehet amd tulajoknak -
tomcat78
őstag
válasz
->Raizen<- #72 üzenetére
Na akkor most egy sima(ref) R9-290-től,AMD Fm2plusz rendszer alatt a 3503 pont az elmegy?Mert,ha igen,egyenlőre nem görcsölök váltáson....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest