Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
->Raizen<- #99 üzenetére
Télen,mikor nem volt 30fok a szobában stabilan ment 4.8gHz-en,érezhetően jobban pörgött a gép.Most vissza van véve,bár nem tudom ebben az esetben mennyit jelent.Ami viszont biztosnak tűnik,hogy ez alatt a teszt alatt kevésbé teljesít gyengén,mint dx11-ben.
Ez akár hasznos infó is lehet amd tulajoknak -
tomcat78
őstag
válasz
->Raizen<- #72 üzenetére
Na akkor most egy sima(ref) R9-290-től,AMD Fm2plusz rendszer alatt a 3503 pont az elmegy?Mert,ha igen,egyenlőre nem görcsölök váltáson....
-
SylverR
senior tag
válasz
->Raizen<- #88 üzenetére
Nekem se nagyon.
szerk.:
Figyelj, nem kell nagyon trollkodni itt. Mindenkinek, neked is, nekem is örülne kellene annak, hogy a jövőben a DX12 és Vulkan alatt úgy néz ki kiegyensúlyozottabb lesz a küzdelem. Egyelőre úgy néz ki legalábbis.És igen, 5 évre raktam össze legalább, 2012-ben. A VGA-t utólag kapta meg a rendszer.
-
SylverR
senior tag
válasz
->Raizen<- #86 üzenetére
Ha a felárát nézzük a te rendszerednek, igazán büszke lehetek rá.
-
SylverR
senior tag
válasz
->Raizen<- #72 üzenetére
3700? Egy 970-nel? Ráadásul tuninggal? i5?
2600 pont @ R9 3802G + A8-5600K @alapon. -
törölt tag
válasz
->Raizen<- #77 üzenetére
Pont mint a játékok kilencven százaléka.
-
nonsen5e
veterán
válasz
->Raizen<- #79 üzenetére
Akkor meg mit kell azon csámcsogni, hogy pénzbe kerül?
-
nonsen5e
veterán
válasz
->Raizen<- #77 üzenetére
A 3DMark egy profi eszköz arra, hogy összehasonlítgathasd különböző hardverek teljesítményét.
Van egy "buta" verziója is, amivel a lényegét bárki ki tudja használni ingyen, cserébe minden egyes teszt előtt végig kell néznie egy hűdehosszú két perces videót.
Aki meg napi szinten használja (általában nem az, akinek egy gt210-re sincs pénze), mert minden nap más videokártyát vagy processzort tesztel (munka), annak meg ez a munkaeszköze, és azért fizethet is egy keveset (meg tudja engedni magának, hogy megvegye; a nem professional edition pedig igazán nincs túlárazva, főleg ha azt nézzük, hogy mekkora kupac *** játékokért mennyit elkérnek).
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #75 üzenetére
Akkor ellent mondasz magadnak
A játékok java már csak techdemó. -
TTomax
félisten
válasz
->Raizen<- #65 üzenetére
Nekem megért egy doboz cigi árát,hogy ne kelljen a demot nézegetni....
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #65 üzenetére
Akkor játékot se sokat vehetsz!
-
Tom5
addikt
válasz
->Raizen<- #1 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest