Új hozzászólás Aktív témák
-
duke
aktív tag
válasz
#41133696 #113 üzenetére
"Már őskövületnek számít."
Tudom, hogy mar nem tamogatjak, es ezert sok minden elavult, de ha nem a profit maximalizalas lenne a legfontosabb, (ami azert ertheto) akkor kb tized annyi energia befektetessel, mint amennyibol azota tobb felesleges operacios rendszert megjelentettek, korszeruen szinten lehetett volna tartani a win7-et.
Nem hinnem, hogy volna barmilyen akadalya, hogy a win7 tamogassa peldaul a dx12 -t, leszamitva azt, hogy akkor nem tudnak rakenyszeriteni az embereket a win10-re. -
Interceptor
addikt
válasz
#41133696 #121 üzenetére
Microsoft fiók
Ettől múlt héten szabadultam meg. A történet, hogy ki akartam próbálni a frissen megjelent pc-s forza 6-ot, de azt csak windows store-on keresztül lehetett letölteni, ahhoz meg microsoft fiók regisztrációt kért. Miután ez megtörtént, onnantól váratlan fagyások, időnként belassuló játékok, befagyott startmenü és ehhez hasonló jelenségek történtek. Miután legyalultam ezt a szemetet, azonnal jó lett újra minden. Szóval engem annyira még nem győzött meg a windows 10. Egyetlen előnye eddig számomra, hogy a második gép amiben 2Gb ram van, gyorsabban fut 10 alatt mint 7 alatt. Ez is volt az ok, hogy először oda raktam fel tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest