- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zovifapp111
senior tag
Ez a döntött kis pöcsköszörű elég bután néz ki.+biztos hatékony is
-
haxiboy
veterán
válasz
hszilard666 #19 üzenetére
Épített vízzel szerintem már csak azért sem vetekszik, mert VGA-t és egyéb eszközöket nem tudsz bekötni a rendszerbe. Ráadásul 10x annyi helyet foglal. (egyébként a hozzászólásom arra a bazinagy toronyhűtéshez szólt, nem a vízre)
Arról a vízről az a véleményem hogy az a pici ventillátor annyira kell oda...de tényleg...5 ezres fordulaton vonyítson plz, nekem 300RPM-en mennek a ventik a házban és még így is hallom, igaz főleg a tápventit az meg más márka.
-
SkyS1gn
félisten
Uristen ez mi a bűnbánat?
-
Béééla
őstag
Csodálkozom, hogy eddig tartott rájönni a gyártóknak: nem csak a procit hűti a vizesblokk.
Kezdetnek nem rossz. Talán kijönnek olyan felfogatóval, amire felcsavarozható majd olyan venti, amilyet akarsz. (persze saját pwm/feszt állító csatival, de nem is értem, hogy nem mindegyik 240mm-es radiátorhoz adnak elosztót, milyen tervezők dolgoznak ott?) -
Tibcsi55555
tag
Nem veszi fel a versenyt a léghűtés a vízzel. Ez nálam tapasztalat. Egy FX8320-ason van egy Noctua NH-D14 társasgában használtam. Szépen teljesített, de nagyon nagy volt és így magas profilú ramokat nem is tehettem bele. Vettem egy Coolermaster Nepton vízhűtést és azt kell mondjam, veri a Noctua-t. Hűtésben mindenképp. A pumpát nem hallom, a ventik meg olyan halkak, mint a Noctua-n.
Egyetlen hátránya, hogy nekem is be kell szereznem és beszerelnem egy kis ventit a VRM-ek hűtésére.Egy szó mint száz, a vízhűtés nem parasztvakítás, hanem választható megoldás.
-
Kékes525
félisten
Én maradok a régi jó ventilátoros hűtésnél.
-
kpal
nagyúr
1366 kiprobalnam.
-
Apollo_21
addikt
Nekem speciel pont a venti megoldás, elődöntős dolog jön be, viszont kétséges annak halksága. Meg horror az ár. ..
-
haxiboy
veterán
válasz
hszilard666 #2 üzenetére
Na ez már tényleg felesleges, nekem egy NH-D15 van, ez legalább halk is
-
lol
-
eventus
veterán
Nézegetve sokáig: miért nem az alaplapra vízszintes venti, mint a gyári intel coolernél, többet ér úgy.
-
CMST2015
tag
Vicc parádé olcso asetekkel ősze hasonlitani a gyári folyadékával .
Az avc Herculesem is hoz enyit single radival és full kusba van csontra tőltőt rendszerrel tiszta hűtő folyadékkal hígítástalanul azt 160W is vígan elvan.
A nagy reklám tesztek imádom
-
MZperX75
addikt
válasz
hszilard666 #2 üzenetére
-
Na ez ritka ronda lett.
Élből egy lábpumpa benyomását kelti bennem. Ráadásul a vízhűtés egyik fő előnyét a halkságot elbarmolják egy 70mm-es kis mákdarálóval.
-
Balrog
tag
válasz
hszilard666 #2 üzenetére
Mikor megláttam valamiért egyből a Doomhammer jutott eszembe. Persze egy nyelet még barkácsolni kell rá valahogy.
-
eventus
veterán
Tetszik, de az extra ventit nem tenném rá, felesleges. Ha jó a ház szellőzés, nem zsúfolt, akkor nem kell. Ötödik generáció reméljük jó lesz, most negyedik fut.
-
zetor2000
őstag
Szerintem nem ez volt a lényeg, hanem hogy az Asetek féle referencia (?) -bal oldalon- 50 fok körül tartotta a cuccot, az övék -jobb oldalon- meg 37 körül.
Na, és akkor jön a pontleszarom dolog, mert 60-80 fokig működő képes jópár cucc. A pláne, hogy a videó háttere eléggé homály, nem lehet tudni, hogy milyen dolgok vannak bal és jobb oldalon...
-
milszab
senior tag
Nem tudom mire jók ezek a vízhűtések, meg pláne nem hogy minek hoznak ki mindig újabb és újabb hűtőket, mikor egy ezer éves Cooler master hyper tx2 is röhögve lehűt mindent. Én ezt használom már nem is tudom hány éve. Most talán 1000ft-ért lehet venni használtan.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
hszilard666 #2 üzenetére
4 beton dübel a lap sarkába és már lehet is aggatni rá ezt az agymenést
-
hszilard666
veterán
Ez milyen randa
Én amire kíváncsi lennék az ennek a gyártónak a hatalmas 4 tornyos 3 ventis air coolere!
DIS IS IT!
Nagyon brutál, fejbevágok vele valakit és nem kel fel többet
-
Habugi
addikt
Az kőkemény hogy megmutatták miszerint egy ventilátor kvázi aktív légmozgás közelében hűvösebbek az alkatrészek.
Technológia, innováció és kreativitás..
Research idea gear..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest