Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
Tibor_560sec
üzenetére
Miért, valaki pisztolyt tart a fejedhez, vagy az ismerőseid fejéhez, hogy vegyék meg???

(#12) elefant: Nincs mit! Előfordul!

-
Tibor_560sec
aktív tag
Mindent rank eroltetnek ...

-
elefant
őstag
válasz
freemanone
üzenetére
Köszi Bro!
nem tudom, hogy mafláztam el
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Egy videó minőségre azért kíváncsi lennék

-
freemanone
addikt
"Az első pillantásra egy GoPro kamkordernek tűnő DN-68361"
Ezen a részen rossz helyre mutat a link. Talán ez akart lenni?
-
A Peugeot 206 műszerfal is érdekes módon túl van exponálva, vagy a gammát tolták el nagyon, míg a készülék sokkal sötétebb mint lennie kellene a fényviszonyok alapján és nem is azt a képet mutatja amit kellene. Egyértelmű hogy be van oda ollózva a készülék képe.
Egyébként az ötlet nem rossz már én is gondoltam rá hogy megörökítek néhány dolgot a telefonom kamerájával, meg vitás esetekben egy HD video felvétel akár perdöntő is lehet.

-
adm
őstag
válasz
KevinMulder
üzenetére
1-15fps-ig akad pár kategória. nyilván ha több lépcsőben lehetne beállítani, akkor még jobb lenne. ez butításkor úgyis csak fw-kérdés...
-
adm
őstag
kíváncsi vagyok melyik fog először 5fps felvételt engedélyezni, hogy fedélzeti kameraként (fekete dobozként) is használható legyen...
-
schawo
titán
DN-68361
BruhahaA nevezéktant is tanulhatták volna a GoPrótól.
Ez jut erről eszembe: "Kíváncsi vagyok, hány görkoris csajon lógna iPod, ha Steve Jobs PDMP9973-nak kereszteli, mint Portable Digital Music Player és a legnagyobb négyjegyű prímszám." by Karotta
-
Kinder
senior tag
Olyan, mintha a tartó oda lenne photoshopolva a műszerfal tetejére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest