Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danny750

őstag

válasz Kashim #433 üzenetére

Figyu én nem kritizálom állandóan az IPhone-t! Olvass vissza te is! 2 hozzászólásom van itt!
    Van a csamádban pár Apple termék és kicsit sem fogtak meg! Egyszerűen az áruk nem baráti! :( Az árukon komolyab tudású termékeket lehet vásárolni!
    Számomról a téma lezárva, a sok Apple őrültön kívül úgysem vesz ilyent senki! Nemrossz teló ,nagyon drágán! Ez a véleményem róla. :K
    Ez nemvolt jó példa ,itt az Iphone-ról beszálünk nem az Apple-ról! A BMW-nek több típusa van ,az Apple-nek viszont csak az Iphone! Pl. a suzuki is gagyi autóban ,motorban mégis az egyik legjobb! Semmi köze egymáshoz.........

• Danny750

őstag

válasz <NewL> #427 üzenetére

Jahm és ez +100.000ft mi?? Sok elfogúlt IPhone őrűlt! Én sosem értettem mi olyan jó egy IPhone-be? Lehet minőségi ,mint minden Apple! (viszont most már sok más gyártó is minőségi telefonokat ad ki sokkal kevesebbért!) Aki nem OS függő annak a beépített kliensek nem számítanak! Látom az aláírásodban az elfogúltságod okát! Mondjuk ebben az IPhone-ba van eddig a legtöbb tervezési hiba! (ingadozó térerő, Sárgás folt a kijelzőkön stb, és mindenre csak kifogásokat keresnek ,vegyél gagyi gumitokot stb) :F
    Csak lehúznak mindenkit! :( Semmi innováció nincs ebbe a a telefonba kivétel a kijelző ,de azsem egy nagy durranás..........
    Szerinted ,miért csak évi egy modellt dob piacra az Apple?? Azért ,mert a sok Apple őrült úgyis megveszi, viszont így felállíthatnak sok eladási rekordot ,de ez az Apple-nek olyan ,mint a többi cégnek az éves összes eladása típustól függetlenűl és így ladbába sem rúghatnak! Kiadhatnának olcsóbb modelleket is! :K

• Danny750

őstag

Nemlenne rossz 130k-ért függetlenül ,de így 3szor annyi mint egy Samsung Wave! Semmivel sem jobb sőt.............! :K
    Meg ezt az antenna gondot sem tudják megoldani ,hát ennyiért elég szánalmas!
    Remélem a 3GS ára jelentősen esni fog!

Új hozzászólás Aktív témák