- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
WP-re nincs, a külsős appok meg elég vacakul működnek. Egyébként még mindig az email a legbiztosabb sajnos.
A beépített chat nálam megy rendesen 7.8-on, persze ez nem vígasztalja azokat, akik nem tudnak kommunikálni valamiért. Régebben nekem is szar volt, de most problémamentes.
-
Fritz Teufel
addikt
Ráadásul szinte minden ismerősödet eléred általa
Én Skype-ot használok, szinte a megjelenése óta, holt, hogy cégnél is official volt. Ez a kettő lefed mindent. A BBM-re jóval a kiadása előtt regisztráltam, levélben kaptam a letöltési linket. FEl is tettem, ahogy kell és pár nap elteltével töröltem. Nem volt rajta kivel kapcsolatot tartani.
Facebook Messenger - ennél kézenfekvőbbet nem tudok. A Skype meg kiegészíti az esetleges üzleti partnerekkel való kapcsolattartást.
A BBM-et optimalizálják, reklámmal és előtelepítve terjesztik, aztán menni fog az idő, pénz... bár, ebből kevés van nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest