- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Az én ismerőseim meg nem használnak WP-t
Nyilván olyan programot(at) kell használni, amivel a legtöbb kiszemelt beszélgetőtárs elérhető. Ha mindenki fészbúkozik, akkor a Facebook Messenger a nyerő. Én leginkább a sima telefonhívást preferálomNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Madara-san
aktív tag
Jöhente Mac-re, nagyon jó lenne! Kapna egy megfelelő alternatívát az iMessage.
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
Crafter32
őstag
Én a családdal rengeteget beszélek BBM -en. Azonnal megjön minden, várakozási idő nulla. Kép, helymeghatározás stb a legkönnyebb módja. 6 megáig bármit enged, de úgy tudom felemelik 16-ra. A nagyobb videókat pedig Dropbox linkkel.
Vibert nem használtam még soha, ezért nehéz lenne mondani bármit is róla. De ha utána olvass az ember nem záporoznak a pozitív vélemények. Ilyenkor verhetetlen egy BlackBerry. -
skylinelaca
senior tag
Viber mindenkinek olyan szörnyen működik mint nekem? 5-10 perces üzenetkésések (ha épp jelez) , aztán jelez hogy jött üzenet, megnyitom de nincs ott semmi aztán 3-4 perc után előjön...?
Üdv: Laca
-
saiyajin
senior tag
En varom mar nagyon a BBM-et, a whatsapp melle felteszem majd probaidore. Ha pedig bejon, akkor egy pc-s kliens tenyleg jo kis plusz lenne.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Rage47
veterán
Whatsapp mindig jelez minden platformon, szóval szerintem ez a probléma megoldva
-
1697
tag
Én külföldön élek és itt mindenki whats-ot használ!!DE szó szerint mindenki,teljesen bele betegedtek,egész nap csipog az én telom is 1 kép,1 vicc,1 link....stb stb...A Vibert csak mi külföldiek használjuk mert még mindig ez a legjobb ha otthonra akar az ember telefonálni!Skype egy hulladék,mondjuk lehet a sok hegy miatt!!
-
macskea
őstag
Hát tényleg elég para, hogy 2014-re nem tudott senki összehozni egy tisztességes multiplatformos üzengetős progit. Én sokáig Skype-ot használtam, de gyakorlatilag mindenen sz@r volt, hol kilépett hol nem lehetett vele hívást kezdeményezni. Most is még odaköt egy csomó kontakt, de szívesen megválnék tőle. A Facebook Messenger nekem is szokott késni, ezért folyamatos kommunikációra nem jó - BB10 - Viber ugye nincs, de jót még úgysem hallottam róla, szóval szinte mindegy, marad a Google Talk (ha jól gondolom újkeletűen Hangouts), ez nagyjából megbízható, ha eltekintünk az értesítési ikon megjelenítési hibájától, de az legyen a legkevesebb. Mondjuk egy rohadt képet nem lehet elküldeni vele, szóval...
Szerencsére többnyire minden eléggé integrálva van a Hubba, szóval annyira nincs az arcomba dörgölve, hogy mindenki mást használ, de azért tudom hogy ez nem normális.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
kolosanyi
veterán
válasz Namelesske #23 üzenetére
Mondom email.
-
Namelesske
addikt
Sajnos hiába jön WP-re a program nem fog a háttérben futni, és csak a Microsoft Push szerveréről fogja kapni a jelzéseket. Tehát annyira lesz megbízható mint a Facebook Messenger vagy a Skype. Ettől függetlenül ha jön Windows-ra egyértelműen erre váltanék, ha lehetne. De sok ismerős a Facebookon és Skypeon van. Multiplatformos értelmes üzenetküldő pedig még nincsen. Az IM+ magában nem elég jó.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
kolosanyi
veterán
WP-re nincs, a külsős appok meg elég vacakul működnek. Egyébként még mindig az email a legbiztosabb sajnos.
A beépített chat nálam megy rendesen 7.8-on, persze ez nem vígasztalja azokat, akik nem tudnak kommunikálni valamiért. Régebben nekem is szar volt, de most problémamentes.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Mondom, hogy Hangouts. Sok száz millió androidos divájsz, evidens a hangouts használata. Az új verziókkal meg eleve előtelepítve érkezik.
Van nagyon jó iPad kliense is.
Már csak a sima hanghívást kellene, hogy belerakják.(#20) sz.balazs.95
Akkor az egy jó nagy pofon a sz**nak
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
sz.balazs.95
veterán
Ahogy én tapasztalom, WP-n akkor nem jelez az FB, ha le van zárva a képernyő.
Feloldott képernyővel nagyon szépen, azonnal jönnek az értesítések.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Ailton
tag
válasz Fritz Teufel #18 üzenetére
Nekem sincsen semmi problémám a facebook messengerrel, csak valamiért az Androiddal rendelkező ismerőseim nem szeretik, és próbálják az alternatívákat használni, mint viber vagy whatsapp. Nem beszélve a wp-s ismerőseimről, akik pedig általában nem válaszolnak a facebook chatre, ha nincsenek gépnél. Vagy titkon nem akarnak válaszolni, vagy tényleg igazak a pletykák, hogy nem értesít a telefon, ahogy kell.
A viber és whatsapp kettőssel az a gondom, hogy egyik sincsen iPadre, whatsapp nincsen pc-re, viber van, de bugos... Kéne valami, ami kihasználja ezeket a ziccereket. -
Fritz Teufel
addikt
Ráadásul szinte minden ismerősödet eléred általa
Én Skype-ot használok, szinte a megjelenése óta, holt, hogy cégnél is official volt. Ez a kettő lefed mindent. A BBM-re jóval a kiadása előtt regisztráltam, levélben kaptam a letöltési linket. FEl is tettem, ahogy kell és pár nap elteltével töröltem. Nem volt rajta kivel kapcsolatot tartani.
Facebook Messenger - ennél kézenfekvőbbet nem tudok. A Skype meg kiegészíti az esetleges üzleti partnerekkel való kapcsolattartást.
A BBM-et optimalizálják, reklámmal és előtelepítve terjesztik, aztán menni fog az idő, pénz... bár, ebből kevés van nekik.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Ailton
tag
Jó lenne, ha lenne iPadre is és asztalira is, akkor szívesen használnám. De sajnos még mindig ott tartunk, hogy csak a facebook messenger jön elő, mint lehetőség, amikor az ember egy minden platfomra elérhető csevegőszolgáltatást akar.
Mondjuk az is igaz, hogy a facebook messenger igazából a célnak megfelel. -
Badboys
őstag
Nagyon jó kis progi,de androidon eszméletlenül szlopálja az akksit. Bazi nagy memóriát kajál. Amennyiben javítják, használható lesz. Addig kuka.
[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
Jöhetne már wp-re, asszonnyal kukáznánk a viber-t.
Artengo TR 990 Pro
-
halkow
őstag
mitől olyan különleges ez?
Alcatel onetouch idol2s the king
-
sz.balazs.95
veterán
a desktop klienst várom szeretettel.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
1697
tag
Whats,Viber felhasznàlok tekintetében jelenleg elpicsázza,de igazából akkor lehet parhuzamot vonni ha ugyanannyi időt tőltött a piacon.
-
Totheground
addikt
Az azért beszédes, hogy az elején áradoztak a letöltések számáról, de arról megy a nagy hallgatás, hogy hányan is használják azóta is aktívan.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Zsombe
senior tag
-
Syl
nagyúr
Jöhetne már egy iPad verzió is, mert a szifonos nem az igazi
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Crafter32
őstag
A BBM jó, nagyon jó. Jól példázza a BlackBerry -t.
-
Taky
senior tag
Egy újabb pozitív dolog!
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Path of Exile 2
- Bittorrent topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest