Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madara-san
aktív tag
Jöhente Mac-re, nagyon jó lenne! Kapna egy megfelelő alternatívát az iMessage.
-
Crafter32
őstag
Én a családdal rengeteget beszélek BBM -en. Azonnal megjön minden, várakozási idő nulla. Kép, helymeghatározás stb a legkönnyebb módja. 6 megáig bármit enged, de úgy tudom felemelik 16-ra. A nagyobb videókat pedig Dropbox linkkel.
Vibert nem használtam még soha, ezért nehéz lenne mondani bármit is róla. De ha utána olvass az ember nem záporoznak a pozitív vélemények. Ilyenkor verhetetlen egy BlackBerry. -
skylinelaca
senior tag
Viber mindenkinek olyan szörnyen működik mint nekem? 5-10 perces üzenetkésések (ha épp jelez) , aztán jelez hogy jött üzenet, megnyitom de nincs ott semmi aztán 3-4 perc után előjön...?
-
saiyajin
senior tag
En varom mar nagyon a BBM-et, a whatsapp melle felteszem majd probaidore. Ha pedig bejon, akkor egy pc-s kliens tenyleg jo kis plusz lenne.
-
Rage47
veterán
Whatsapp mindig jelez minden platformon, szóval szerintem ez a probléma megoldva
-
1697
tag
Én külföldön élek és itt mindenki whats-ot használ!!DE szó szerint mindenki,teljesen bele betegedtek,egész nap csipog az én telom is 1 kép,1 vicc,1 link....stb stb...A Vibert csak mi külföldiek használjuk mert még mindig ez a legjobb ha otthonra akar az ember telefonálni!Skype egy hulladék,mondjuk lehet a sok hegy miatt!!
-
macskea
őstag
Hát tényleg elég para, hogy 2014-re nem tudott senki összehozni egy tisztességes multiplatformos üzengetős progit. Én sokáig Skype-ot használtam, de gyakorlatilag mindenen sz@r volt, hol kilépett hol nem lehetett vele hívást kezdeményezni. Most is még odaköt egy csomó kontakt, de szívesen megválnék tőle. A Facebook Messenger nekem is szokott késni, ezért folyamatos kommunikációra nem jó - BB10 - Viber ugye nincs, de jót még úgysem hallottam róla, szóval szinte mindegy, marad a Google Talk (ha jól gondolom újkeletűen Hangouts), ez nagyjából megbízható, ha eltekintünk az értesítési ikon megjelenítési hibájától, de az legyen a legkevesebb. Mondjuk egy rohadt képet nem lehet elküldeni vele, szóval...
Szerencsére többnyire minden eléggé integrálva van a Hubba, szóval annyira nincs az arcomba dörgölve, hogy mindenki mást használ, de azért tudom hogy ez nem normális.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Namelesske #23 üzenetére
Mondom email.
-
Namelesske
addikt
Sajnos hiába jön WP-re a program nem fog a háttérben futni, és csak a Microsoft Push szerveréről fogja kapni a jelzéseket. Tehát annyira lesz megbízható mint a Facebook Messenger vagy a Skype. Ettől függetlenül ha jön Windows-ra egyértelműen erre váltanék, ha lehetne. De sok ismerős a Facebookon és Skypeon van. Multiplatformos értelmes üzenetküldő pedig még nincsen. Az IM+ magában nem elég jó.
-
kolosanyi
veterán
WP-re nincs, a külsős appok meg elég vacakul működnek. Egyébként még mindig az email a legbiztosabb sajnos.
A beépített chat nálam megy rendesen 7.8-on, persze ez nem vígasztalja azokat, akik nem tudnak kommunikálni valamiért. Régebben nekem is szar volt, de most problémamentes.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Mondom, hogy Hangouts. Sok száz millió androidos divájsz, evidens a hangouts használata. Az új verziókkal meg eleve előtelepítve érkezik.
Van nagyon jó iPad kliense is.
Már csak a sima hanghívást kellene, hogy belerakják.(#20) sz.balazs.95
Akkor az egy jó nagy pofon a sz**nak
[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
válasz
Fritz Teufel #18 üzenetére
Nekem sincsen semmi problémám a facebook messengerrel, csak valamiért az Androiddal rendelkező ismerőseim nem szeretik, és próbálják az alternatívákat használni, mint viber vagy whatsapp. Nem beszélve a wp-s ismerőseimről, akik pedig általában nem válaszolnak a facebook chatre, ha nincsenek gépnél. Vagy titkon nem akarnak válaszolni, vagy tényleg igazak a pletykák, hogy nem értesít a telefon, ahogy kell.
A viber és whatsapp kettőssel az a gondom, hogy egyik sincsen iPadre, whatsapp nincsen pc-re, viber van, de bugos... Kéne valami, ami kihasználja ezeket a ziccereket. -
Fritz Teufel
addikt
Ráadásul szinte minden ismerősödet eléred általa
Én Skype-ot használok, szinte a megjelenése óta, holt, hogy cégnél is official volt. Ez a kettő lefed mindent. A BBM-re jóval a kiadása előtt regisztráltam, levélben kaptam a letöltési linket. FEl is tettem, ahogy kell és pár nap elteltével töröltem. Nem volt rajta kivel kapcsolatot tartani.
Facebook Messenger - ennél kézenfekvőbbet nem tudok. A Skype meg kiegészíti az esetleges üzleti partnerekkel való kapcsolattartást.
A BBM-et optimalizálják, reklámmal és előtelepítve terjesztik, aztán menni fog az idő, pénz... bár, ebből kevés van nekik.
-
Ailton
tag
Jó lenne, ha lenne iPadre is és asztalira is, akkor szívesen használnám. De sajnos még mindig ott tartunk, hogy csak a facebook messenger jön elő, mint lehetőség, amikor az ember egy minden platfomra elérhető csevegőszolgáltatást akar.
Mondjuk az is igaz, hogy a facebook messenger igazából a célnak megfelel. -
Badboys
őstag
Nagyon jó kis progi,de androidon eszméletlenül szlopálja az akksit. Bazi nagy memóriát kajál. Amennyiben javítják, használható lesz. Addig kuka.
[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
Jöhetne már wp-re, asszonnyal kukáznánk a viber-t.
-
halkow
őstag
mitől olyan különleges ez?
-
sz.balazs.95
veterán
a desktop klienst várom szeretettel.
-
1697
tag
Whats,Viber felhasznàlok tekintetében jelenleg elpicsázza,de igazából akkor lehet parhuzamot vonni ha ugyanannyi időt tőltött a piacon.
-
Totheground
addikt
Az azért beszédes, hogy az elején áradoztak a letöltések számáról, de arról megy a nagy hallgatás, hogy hányan is használják azóta is aktívan.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Jöhetne már egy iPad verzió is, mert a szifonos nem az igazi
-
Crafter32
őstag
A BBM jó, nagyon jó. Jól példázza a BlackBerry -t.
-
Taky
senior tag
Egy újabb pozitív dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry Messenger Windows Phone platformra történő kiadását követően asztali számítógépen is debütálhat a kanadai vállalat csevegőszoftvere.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest