Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
kíváncsi leszek,hogy végre sikerül-e megoldani a BBM csoportok taglétszáma növelését mert jelen pillanatban 30 főig enged
mi lesz ha özönleni fognak a ios-droid felhasználók
-
csakegyjoci
tag
-
sz3lim
tag
A BBM hivatalosan Szeptember 21.-én lesz elérhető Androidra és Szeptember 22.-én iOS-re.
-
sz3lim
tag
válasz
Prof_Entel #32 üzenetére
Rövid időn belül biztosan nem is fog változni.
-
icezozo
addikt
válasz
Prof_Entel #32 üzenetére
minden esetben kell hozzá a BIS !
még a BB10 OS-hez is kell ! ( a másik két szolgáltatónál OS10-nél elég csak a mobilnet ) -
Prof_Entel
csendes tag
Arra vagyok kíváncsi, hogy jelenleg t-nél BBM-hez BIS kell, ez változni fog?
-
Prof_Entel
csendes tag
Egész nyáron ezt vártam, nem sietik el.
-
w333
félisten
Facebook Messenger !
Az a baj ezzel a Blackberry Messenger -el hogy most tényleg minden ismerősömnek mondjam azt hogy töröljék le a Facebook Messengerüket és tegyék fel ezt ?Én Facebook Messengert tartom a legjobbnak mert ott minden ismerősöm fent van és akkor veszem fel velük a kapcsolatot amikor csak akarom ! te sem gondolod most komolyan hogy több száz ismerősömet erőszakoljam rá arra hogy ezt használják csak én miattam !
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
WinstonWolf #26 üzenetére
Most látom, hogy ez csak a nyomoronc csevegőprogramja a BB-nek. Nem az e-mail rendszere. Akkor az előző hozzászólásom - részben- tárgytalan.
Kicsit még reggel volt
Bocs BB, mégsem haldokolsz olyan gyorsan.
-
WinstonWolf
senior tag
Nem kell nagy jósnak lenni, hogy kimondjuk: Ezzel a döntésével a BB lehúzhatja a saját mobiljait a WC-n. És azzal szépen lassan magát is.
-
törölt tag
Azért mondjuk a Viber még van hova fejlődjön. Például hogy ne élessze fel a kijelzőt minden üzenetnél, vagy hogy ne rezegjen. A Whatsapp sokkal kiforrottabb szerintem, de a Hangouts sem rossz, csak innen (Kínából) nem működik elég stabilan a kapcsolat. Mondjuk Whatsappból meg jó lenne egy webes felület, meg hogy tudja szerverre menteni az üzeneteket, meg egyebek.
-
b4zsi-
őstag
Amúgy ez miben jobb, mint a Viber, Imessage, Whatsapp vagy az Im+?
-
Gomba
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #1 üzenetére
Jelenleg kb közvetlen versenytárs... De mindenesetre közelebb van, mint a droid/ios.
Szerintem ez van mögötte. Harc a harmadik helyért. -
Coq
aktív tag
Erdekes lesz BBM-ezni egy androidossal...
-
HawerKing
őstag
van már millio féle messenger.....
-
Olyan appokat csinálunk, amit nem lehet törni sehogy.
Éves előfizetés van a szolgáltatásra. Maga az app ingyenes, mert csak egy végpont. Önmagában nem műxik.És a WP jelenleg nem tényező számunkra. A wp7-en nem tudnak futni a progik, a WP8 meg nem elég idős ahhoz, hogy elég júzernek legyen. Ráadásul USA a fő célpont, ahol "nem tűl erős" a WP.
-
Ceree
senior tag
Csak a Hangouts/Talk-ról tudok nyilatkozni, de sajnos tényleg rosszabb lett mint volt, ment is a downgrade részemről a Talk-ra. Szemezgess a hozzászólások között, nem hiába már csak 3,3 az értékelése...
-
gkris3
tag
Sorolj kérlek párat, ami el is van terjedve és nem a fentebb említett három [Haldokló Hangouts, Vacogó Viber vagy a Worthy Whatsapp (ami szupi, csak sajnos évente 1dolcsi...)] Sajnos jelenleg egyik ajánlat sincs a topon, persze lehetnének.
Remélem rendesen megcsinálják, és valódi konkurenciát állítanak a többi csevegőszoftvernek.
-
Hmmm...
Beszélgetünk róla, hogy mit ad a BB-nek majd a publicitás.
Sztem meg fog maradni a BBM, esetleg a BB-tól külön is.
Sokan szeretik! És klassz is szerintem. Gyors - de ami nekem szokatlan: Ez a közösség összetartóbb, mint a többi.
Tetszik!
-
jacis
nagyúr
válasz
Rickenstein #7 üzenetére
Miért haladnak rossz irányba?
-
w333
félisten
De ennek a Messenger -nek mi értelme van ?
Nem értem, mert vannak ettől sokkal jobb Messengerek ! -
Rickenstein
senior tag
A Google Hangouts (rip GTalk), Viber és a WhatsApp is elég rossz irányba halad, hátha ha Blackberry messenger jobb lesz ...és biztonságosabb. Én mindenesetre várom.
-
azopi74
addikt
válasz
WP -re csak akkor hozzák ki, ha cserébe a MS hajlandó megvenni tőlük is jó pénzért a telefonüzletágukat
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
nem biztos , de az viszont egyre valószínűbb, hogy a microsoft felvásárolja őket is, és akkor aztán nem csak hogy feltűnik nekik a platform, de windowsphone exklúzív lesz az egész szolgáltatás
-
válasz
A 10% alatti OS-ek senkinek sem tűnnek fel. Ezért kell kiadniuk a két nagy platformra a BBM-et.
Nálunk a cégnél is hangos röhögés tör ki, amikor egyik-másik WP tulaj felhozza, hogy legyen WP8-as verzió is a szoftvereinkből. -
Sonja
nagyúr
Itt pedig arról írnak, hogy péntektől lesz elérhető, de 3 hónap Samsung exklúzív lesz.
-
azért remélem feltűnik majd nekik, hogy a droid és a szifon mellett létezik egy bizonyos „Windows Phone” nevű operációs rendszer is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest