Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiyajin
senior tag
Ez a mwc-s banzaj nekem is mindig meghozza a kedvem Barcelonahoz, foleg a ezzel bloggal.
-
Nagyon vágyom én is Barcelonába, egyszer mindenképp el fogok menni.
Kedves cikkíró, ne vegye személyeskedésnek, vagyis a személye elleni támadásnak, de gyakran előfordul, hogy bizonyos kifejezéseket, szavakat nem egészen megfelelően használ az írásaiban, és bár gondolom, nem ez a tanult szakmája, de lassan illő lenne ezeken felülemelkedni, mert ezrek olvassák a sorait.
Pl. A fentebb említett "személyeskedés", vagy a "kirúg az ágy".
A tévedés jogát fenntartom, mert én se tanutam ilyesmit, lehet csak nekem bántották a szemem-fülem.
-
gzbotii
nagyúr
En szeretem a telet, de elertem ahoz a ponthoz, amikor mar en is a tavaszt varom
Amugy meg, biztos erdekes lessz ujonckent menni MWC-re, egyszer en is kiprobalnam. Bar addig vannak fontosabb dolgok is az eletemben.
-
zolka95
őstag
bár itt is olyan idő lenne már
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest