- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Blazs120gl #82 üzenetére
Ezek szerint minden orszagnak, kulonben nem lenne keszpenz. A bitcoin sokkal jobban lekovetheto, mint a KP, de nem tudja elvenni/elertekteleniteni az allam, tehat elorelepes.
-
butch3r
senior tag
válasz
Blazs120gl #90 üzenetére
a walletek jelen esetben irrelevánsak, mert nem egyéni user walleteket törtek (állítólag) fel hanem a tőzsdék rendszerét.
walletnek persze, hogy nincs, a zsebedben lévő pénztárcádon sincs biztosítás, ha a 4-6oson kirámolják ugyan úgy bukod a benne lévő deákokat.banknak meg hiába van biztosítása, attól még az é-koreai zsebdiktátor ugyan úgy hozzá jutott némi apróhoz.
kontrollt a felhasználók adják, ha arra godnolsz, hogy állami, felügyeleti szervnek nincs kontrollja az telejsen jogos. a kontroll megléte szvsz nem minden esetben pozitív ahogy annak hiánya sem minden esetben negatív.
jelengleg -tudtommal- a btc elfogadó üzletekben (ittohon is) meg van / lehet oldani az adózást ugyan úgy mint ha kp-vel fizetnél (mindig ott a lehetőség, hogy megkérdezd kp-s fizetésnél is, hoyg zsámla nélkül nem olcsóbb e)
annak, hogy a tőzsdéről leveszed a kis pénzt amit összekerestél nincs meg a megfelelő adózási szabályozása szerintem nem a crypto piac tehet. Legyen rá értelmes szabályozás és akkor lesz aki adózni fog (mindenki sosem, de ez nem csak itt van így)
-
butch3r
senior tag
válasz
Blazs120gl #84 üzenetére
Uber és airbnb-nél egyelőre (sajnos) az észrevételed jogos. de pl Amazon nincs betiltva, pedig az sem kicsit forgatta, forgatja és fogja felforgatni a kiskereskedelmet...
észak korea-s kommenthez meg itt van egy kicsit bővebb cikk, ahol nem marad ki belőle, hogy 2016-ban meg bankokhoz törtek be.
-
Bird
addikt
válasz
Blazs120gl #82 üzenetére
Csak gondolj bele a maffia, vagy a nagy terrorszervezetek mennyit kaszálhatnak ebből.... Gyakorlatilag jelenleg 0 szabályozással....
Tudom sarkított, tudom index....
-
butch3r
senior tag
válasz
Blazs120gl #79 üzenetére
vagy a másik opció, miszerint ugyan az történik most is mint már oly sokszor. korrekció és FUD. szépen lemegy az árfolyam sokan sokat buknak, sokan meg degeszre keresik magukat ezzel (nem értek egyet a FUD-al és ezen történő nyerészkedéssel mielőtt bárki mondaná) aztán jl kiderül, hogy nincs a kínai hír mögött semmi valóság vagy csak minimális és szépen megy minden tovább mint eddig az elmúlt években.
hasonló volt mtgox-nál, meg az első kínai "tiltásnál" is, zuhant az árfolyam aki akarta eltemette, azt tessék most hol vagyunk.... -
Bird
addikt
válasz
Blazs120gl #79 üzenetére
Pedig ki fognak fogyni a lehetőségek, hosszútávon nem lesz életképes.... Nem hagyják.
-
butch3r
senior tag
válasz
Blazs120gl #70 üzenetére
mi lesz a többiekkel akik nem pénzmosók, kispályás(vagy nagypályás ponzisok)?
-
shteer
titán
válasz
Blazs120gl #70 üzenetére
És mennyi pénzt szándékozol feltenni eme spekulációdra?
-
shteer
titán
válasz
Blazs120gl #67 üzenetére
Szabályozni akarják, adóztatni. Nincs ezen mi megváltozzon. Erre mindenhol számítani lehet.
-
shteer
titán
válasz
Blazs120gl #63 üzenetére
nem. hanem mit tiltottak még be? erre válaszolj
-
butch3r
senior tag
válasz
Blazs120gl #63 üzenetére
nekem olvasd kérlek.
biztos rossz az angolom de én csak azt olvastam, hogy névtelen forrás szerint fogják bezárni, amiről egy tőzsde sem tud cserébe már vagy 4-5 napja ez a hír van ugyan azzal a forrással (névtelen forrás) -
shteer
titán
válasz
Blazs120gl #61 üzenetére
hanem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest