- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Vakegérke #126 üzenetére
ha nem épp most állítanák le a fejlesztését, akkor azt mondanám, hogy tegyél fel Kubuntut. az is egy Ubuntu, csak nem Unity felülettel, hanem KDE-vel, ami szép, egyszerű és nagyon hasonlít a Windowsra.
mondjuk erre talán jó a Cpt. Pirk által említett Chakra, de azt nem ismerem, mióta önállósodott.
(#126) Vakegérke csak amit bambano is említett: ha elakadsz, magadra leszel benne utalva.
egyébként abban egy sima Gnome felület van, ami a régi Ubuntukban is volt, de egy vagon disztribúció ma is azt használja. -
-
ki mondta, hogy imádat?
ezt használjuk, ezt szeretjük. te a Windowst használod és azt szereted? akkor te most Windows-imádó vagy?(#26) CPT.Pirk a Chakra-t még akkor használtam, amikor még csak egy KDEmod volt Archra, aztán kitalálták, hogy ők most külön folytatják, én meg visszatértem az alap KDE-re.
maradt valami az Arch életérzésből? -
persze ez nem kezdőknek való.
kezdeni tanuljon meg valami máson.(#22) Vakegérke Virtualbox. bármilyen op.rendszer, ablakban. 3D nem lesz. minden másra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest