- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Én valamivel több, mint fél éve adtam el a magam SGT-jét (illetve cseréltem egy HP Touchpad-re, amit ideiglenes megoldásnak szántam addig, amíg nem veszek egy iPad Mini-t, aztán maradt).
Nekem egy komoly érvem szólt az SGT ellen és az a képarány. 2 év alatt nem bírtam megszeretni a 16:10-et olvasáshoz. Ezért is lett iPad Mini (mert 4:3 és IPS volt, ugyanúgy hordozható méretben - és az év első felében még nem volt dömping a 7-8"-os, 4:3 képarányú, IPS kijelzős és beépített mobilnet modemes droidos tabletekből).
Ezt az egyéni szocproblémát leszámítva azt kell, hogy mondjam, hogy semmiben sem kell máig szégyenkeznie az SGT-nek.
-
Syl
nagyúr
Nekem egy 8.9 3G típusom volt, bő másfél évig nyúztam. 12 órát simán vitte az aksija. ICS-vel atomstabilan tette a dolgát. Pár blogbejegyzést is szenteltem neki. Az új gazdája is nagy megelégedettséggel használja.
Ezek az első generációs tabok még értek valamit. -
HuMarc
veterán
A Galaxy Tab Android 2.2-vel érkezett, és upgradelhető 2.3-ra
Hogy jön ide a 2.1?
Nemrég kezeim közé került egy ilyen Tab, és teljesen egyetértek veled: Arra, amire kitalálták (neten böngészés gép nélkül, videónézegetés, egy kis játék, levelezés intézése stb.) ezekre tökéletes. Mondjuk ha olvasásról van szó, akkor inkább a Kindle-öm használom, nem egy tabletet, de kisebb hírolvasásokra egy tab sem rossz (szvsz.).
Azzal szerintem nagy szerencséd volt, hogy az akkuidő nem csökkent, amit én nyomkodtam (2-3 napig próbálgattam) annak már nem volt 6 órája egy akkufeltöltéssel, pedig nem is volt rendszeresen használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged