- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Passz, nem tudom, hogy hogy működik ez de az fix, hogy így van, hogy ami nem kompatibilis azt telefonon nem látja a user, én se látom pl. a Tegra2-es appokat. PC-n böngészőben látja, de onnan se tudja telepíteni mert kiírja neki, hogy nem kompatibilis a telefonjával.
2 lehetőséget tudok elképzelni:
-az app készítője csak verzió korlátot állított be(pl. minimum 2.1-es android)
-a user letöltötte marketen kívülről a telepítőt
Egyikért se tudom a rendszert okolni, maga az Android jól futhat a telefonon. A windows is telepíthető rengeteg PC-re, az arra telepített appok/játékok viszont már nem biztos, hogy megfelelően fognak futni.
Biztos, hogy van lehetőség a marketen jobban belőni a rendszerkövetelményeket, mert láttam már minimum felbontáshoz kötött játékokat és olyan zenelejátszót ami megkövetelte az 1Ghz-es processzort. A példádnál maradva valószínűleg a Rovio szerint amelyik telefonon már elindul az Angry Birds az alkalmas a futtatására és ezért nem támasztottak komolyabb követelményeket. Marketen le kell csillagozni őket és odaírni kommentben, hogy nem fut jól XY telefonon aztán vagy javítják/optimalizálják vagy kiveszik a támogatott készülékek listájából.
A Gameloft pl. nagyon szigorúan szabályozza, hogy mely telefonokra telepíthetők a játékaik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest