Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narxis

nagyúr

válasz moonman #32 üzenetére

Passz, nem tudom, hogy hogy működik ez de az fix, hogy így van, hogy ami nem kompatibilis azt telefonon nem látja a user, én se látom pl. a Tegra2-es appokat. PC-n böngészőben látja, de onnan se tudja telepíteni mert kiírja neki, hogy nem kompatibilis a telefonjával.

2 lehetőséget tudok elképzelni:

-az app készítője csak verzió korlátot állított be(pl. minimum 2.1-es android)

-a user letöltötte marketen kívülről a telepítőt

Egyikért se tudom a rendszert okolni, maga az Android jól futhat a telefonon. A windows is telepíthető rengeteg PC-re, az arra telepített appok/játékok viszont már nem biztos, hogy megfelelően fognak futni.

Biztos, hogy van lehetőség a marketen jobban belőni a rendszerkövetelményeket, mert láttam már minimum felbontáshoz kötött játékokat és olyan zenelejátszót ami megkövetelte az 1Ghz-es processzort. A példádnál maradva valószínűleg a Rovio szerint amelyik telefonon már elindul az Angry Birds az alkalmas a futtatására és ezért nem támasztottak komolyabb követelményeket. Marketen le kell csillagozni őket és odaírni kommentben, hogy nem fut jól XY telefonon aztán vagy javítják/optimalizálják vagy kiveszik a támogatott készülékek listájából. :) A Gameloft pl. nagyon szigorúan szabályozza, hogy mely telefonokra telepíthetők a játékaik.

• Narxis

nagyúr

válasz moonman #16 üzenetére

"honnan tudod, hogy melyik appnak épp milyen kompatibilitási problémája van az adott gyártó adott típusának adott verziójával?"

Onnan, hogy nem jelenik meg neki marketban. Csak a készülékkel kompatibilis appokat látja és telepítheti a user.

Új hozzászólás Aktív témák