- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzl
senior tag
Egyetlen Szóval sem mondtam, hogy a rendszer lesz más. Olvasd vissza, azt írtam, ha csempéket akarsz, vagy ha ios KINÉZETET akarsz. Tekintve, hogy nem rendszerről és szolgáltatásokról volt szó, hanem kinézetről, nem értem a reakciókat. Kinézetre olyan lesz, amilyet akarsz? Igen. Ha bazári gagyira alakítod, olyan lesz, ha ízlésesre, akkor meg ízléses. Ha tetszik másik rendszer KINÉZETE, akkor el tudod érni, hogy olyan legyen. Sem wp-n, sem ios-en nem tudod magad alakítani a kinézetet, azt használod, amit kapsz, akár tetszik, akár nem. Ennyit mondtam eredetileg is. Eléggé parttalan android kapcsán kinézetről beszélni, tekintve, hogy teljesen átalakítható. Kb. Olyan ez, mintha nekiállnál Windows gui-ról értekezni szemben a linux-guiról. Mi az, hogy Linux-gui? Kde, gnome, unity, xfce, lxde, openbox stb-stb.?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest