- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
Aranygyerek #128 üzenetére
Ezt (és hasonló) játékot nem érdemes úgy játszani, hogy nem érted, mert pont a lényegről maradsz le. Én az új játékokban épp azt a hatalmas háttérinformáció halmazt hiányolom ami ezekben még meg volt, amik kiegészítették a történetet.
Mikor először játszottam végig, még nem volt magyarítás hozzá. Nagyon sokat szótáraztam, és nagyon sokat tanultam is közben. -
meoindil
aktív tag
Ez butaság, már ne is haragudj! Én is a Steamen vettem meg, automatikusan frissíti magát és (bár lehet az elején az volt) nem bughalmaz. Tökéletesen fut Win7-en, nem kell semmiféle kompatibilitási mód.... Még a magyarítás is működik vele, ha valaki úgy szeretné játszani.
-
meoindil
aktív tag
Jó cikk!
Én is hiányolom a hasonló játékokat manapság. Be kell vallanom, hogy nekem semmi bajom a grafikájával... Pillanatok alatt feledteti el a játék hangulata, hogy nem a mai technikához igazodó szuper grafika társul a történethez.
Mikor megjelent sok kritikus hozzászólást lehetett olvasni a bugokról. Én csak nemrég vettem meg, mikor akciós volt a Steamen, de eddig egyetlen buggal találkoztam csak, az is csak bosszantó volt, de nem tette játszhatatlanná a játékot. (A legelején Candlekeepben hiába próbáltam beszélni Tethorillal nem adta oda a tekercset...)
Mindenesetre most éppolyan öröm játszani vele, mint régen. Én is a BG miatt vettem új gépet akkoriban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Formula-1 humoros
- Nyaralás topik
- Bluetooth hangszórók
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest