Új hozzászólás Aktív témák
-
Greyhun
csendes tag
Amúgy azt valaki el tudná nekem magyarázni, hogy Cyanogenmod-nál hogy jöhet ki Stable build után Nightly? Nem egyre stabilabb ROM-okat készítenek folyton? Nem úgy kéne lennie,hogy mit tudomén, experimental, nightly,milestone,stable és vége? Ezt évek óta nem értem,hogy stable után,hogy lehet újra nightly?
előre is köszönöm szépen a választ.
-
Greyhun
csendes tag
A dev-Host-on megkeresed a ROM-ot amit le szeretnél tölteni és a KÉK DOWNLOAD NOW-ra menj rá, úgy nem fog más cuccokat leszedni. Csak azt amit szeretnél. Sokáig én is azzal szedtem és nekem is plusz fos programokat leszedett, nem győzött riasztani a vírusírtó, azt hittem,hogy a szerver hibája, de nem. Szóval a KÉK DOWNLOAD NOW-ra menj.
-
Greyhun
csendes tag
Minden működik. Az Xposed is. Nagyon jó. ROM lett. Gratulálok! Hibátlan. A WiFi-vel nem tudom,hogy mi van,hogy most ennyire nagy hatótávolságú lett, hihetetlen jó. Nagyon szépen köszönöm bagyusz! És a többieknek is.
-
Greyhun
csendes tag
Nektek működik az új frissítéssel az Xposed?
-
Greyhun
csendes tag
Mikor Dalvic-ról ART -ra szeretnék váltani a telefon újraindul és újra Dalvic-ot ír ki. Ez mindenkinek így van?
-
Greyhun
csendes tag
Régi ZTE Blade-emnél megszoktam. Mikor új ROM-ot tettem fel és azt tapasztaltam,hogy bevállik. (Mondjuk lehet placebo hatás volt) Viszont belegondolva nem szeretik a Lítiumos akksik ha lemerítik őket csontra. Úgy tudom csökken az élettartamuk. Ezért szokott az SP is kikapcsolni hamarabb mint mielőbb lemerül. De ezt szerettem volna másoktól is hallani. A battery calibration meg úgy tudom ténylegesen nem csinál semmit az akksival csak a régi battery stat-ot távolítja el és kicserélni a bekalibrált új stat-ra ami engedélyezni,hogy több szufla kerüljön az akksiba. Bár lehet,hogy fatális tévedés áldozata vagyok. Már nem is tudom,hogy ajánlották,vagy én találtam-e. 4 éve használom és eddig nem találtam semmi kivetnivalót ellene, csak pozitívumot. Minden esetre köszönöm a felvilágosítást.Nem használom többet,ha tényleg árt/káros az akksi élettartamára nézve.
-
Greyhun
csendes tag
Igazából amennyit használod, annyit merül. Nekem 1 napot megy vígan. Amikor nem használom a mobilnetet akkor kinyomom. Amúgy azért "csak" 1 nap mert ezen megy a Facebook, Youtube, Soundcloud (mocskosul eszi az akksit) + game + böngészés. Mindenből egy kicsit. Tökéletesen meg vagyok elégedve az akksival. Amit 1% körül meg produkál 0%-ig...az félelmetes. 33 percig tartott max fényerőn Youtube-os filmet nézve lemeríteni 1%-ról 0%-ra. Amikor új rom-ot teszel fel megéri telepíteni egy battery calibration nevű appot és csontra tölteni a telót majd ha csontra töltődött rányomni a kalibrálásra és addig hagyni merülni míg ki nem kapcsol.
-
Greyhun
csendes tag
Szép napot kívánok mindenkinek!
ROM frissítésének a menetéről szeretnék informálódni. Ha frissíteni akarom a ROM-ot akkor az aktuális ROM-ot csak rá-flash-elem az előző ROM-ra, bármilyen wipe nélkül? Elolvastam a frissítés menetét de nem esett le :/ Remélem segítséget kapok itt.Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged