Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteBence
csendes tag
1. Feltelepítettem a flashtoolt meg a Drivers mappából a Drivereket (az összeset bepipáltam a biztonság kedvéért).
2. Letöltöttem a gyári ROM-ot és beraktam a Firmwares mappába.
3. Elindítottam a Flashtoolt, rákattintottam a villám ikonra.
4. Kiválasztottam a Flashmode-t, majd a ROM-ot amit telepíteni akartam.
5. Rámentem hogy Flash.
6. Mikor kérte hogy csatlakoztassam a telefont akkor a telefonon kikapcsolt állapotban nyomtam a hangerő le gombot és úgy dugtam be a telefonba a kábelt.
7. Felvillant a zöld led, 5-6 másodpercig világított, közben a számítógép érzékelte hogy eszközt csatlakoztattam, de azt írta hogy Az USB eszközt nem lehet felismerni.
8. 5-6 másodperc után előjött a Sony felirat és a telefon lefagyott. A flashtool nem érzékelte hogy csatlakoztattam volna a telefont. -
WhiteBence
csendes tag
Próbáltam flashtool-al is, de amikor rádugom a telefont a gépre flash módban, akkor elkezd világítani a zöld led, a Windows azt írja hogy "Az USB eszközt nem lehet felismerni". Majd pár másodperc múlva a telefon kilép flash módból és megjelenik a SONY felirat.
-
WhiteBence
csendes tag
Felraktam a CWM-et, leformáztam amit kellett, de lefagyott a telefon ezért hosszan nyomtam a RESET gombot. A telefon újraindult, de nem tudok belépni a CMW-be. A rendszer sem indul el, csak a SONY feliratig jut. Mitévő legyek?
-
WhiteBence
csendes tag
-
WhiteBence
csendes tag
-
WhiteBence
csendes tag
Sziasztok!
Fel szeretném tenni a készülékemre ezt a rendszert, de van egy kis baj. A telefonom szoftveresen lett függetlenítve tehát ha rárakom ezt a rendszert akkor visszaáll a T-mobile függősége? Nekem legalábbis ezt mondták, ha így van akkor nem lehetne ezt valahogy megoldani? Mindenképpen szeretnék Vodafone-os maradni. Köszönöm a válaszokat előre is. -
WhiteBence
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy felraktam a CM 11-et a leírás alapján, minden nagyon jól működik, de elfelejtettem a GAPPS felrakását. Most meg hiába nyomom bekapcsolásnál a kamera gombot nem jön be a CWM Recovery, villognak a ledek pirosan, rezzen egyet a telefon és nem jön be a Recovery, csak elindul a CM. Próbáltam már úgy is újraindítani, hogy azt választottam hogy recovery módban induljon, de semmi. Már a CWM Recovery-t is próbáltam újrarakni, de akkor sem jó. Kérem segítsetek, köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Amazfit Active okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest