- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
A sniper limit akkor is szükséges lenne. Feleslegesen sokan játszanak vele.
És a legtöbben öncélúan 0 csapatjátékkal. Pedig a kaszt alkalmas lenne normális játékra is, de a többség nem használja ki.A medic fegyver azért erős mert nagy a tárkapacitása. Csak húzzák neki ész nélkül.
-
XaoS
csendes tag
itt a patch!
-
Fortissimus
őstag
kb ket ora jatek utan meg egyszer sem dobott ki, ugy nez ki hasznal vmit a frissites
-
BalaNce87
addikt
Nekem nincs meg a játék de a snipereket abszolút limitálni kéne, mert nagyon beáll a játék, támadóba beállnak 6-an sniperrel.... már betaba is gáz volt, amúgy kaszt limitnek alapnak kéne lennie, assaultból nem kéne limit.
-
7600 GS
addikt
Honnan lehet már szedni a patchet? Egy linkkel megdobhattok!
-
Cathulhu
addikt
Ami fontos lenne az elsősorban több pálya. Nagyon szerény a kínálat.
Tampat akarok qurva sok tankkal es helikkel es...A conquest mód rendbe tétele, hogy ne csak DM legyen.
jah eszetlen rohangalas mergezetteger modjara, aki megall, lelovi a sniperA sniperek limitálása oldalanként ma 2-3 lenne elfogadható.
Ez hulyeseg, aztan Ver Istvan gyorsabban kattint a sniperre mint te, es nezheted ahogy szerencsetlenkedik vegig. Inkabb mortart elvenni toluk es a fegyvert nehzebben hasznalhatova tenni (kilenges, random szoras (szel, stb)A punkbuster rendbetétele mert jönnek a csalók mint a cunami.
Es meg buszkek is magukra a kis sz*rragokA medic fegyverek gyengítése.
A medic fagyver csak kinezetre eros, amugy kb annyit er mint az engineer fegyver, akkor se biztos hogy te nyersz, ha hatba kezded el loni az assaultot... -
atee
őstag
Ami fontos lenne az elsősorban több pálya. Nagyon szerény a kínálat.
A conquest mód rendbe tétele, hogy ne csak DM legyen.
A sniperek limitálása oldalanként ma 2-3 lenne elfogadható.
A punkbuster rendbetétele mert jönnek a csalók mint a cunami.
A medic fegyverek gyengítése. -
HS 2142
őstag
Meglepődtem a nagy méretén, azt hallottam csak pár bugot javít, de érdekes, hogy olyan fájloakt friííst hogy terrain-00.fbrb meg level-00.fbrb (Jazzy már linkelte a fórumban [link].
Új pályákat március végére ígértek. -
Def26
félisten
Ámen.
-
HyP3b0y
senior tag
Haverjaim közül csak nekem nem omlott össze a játék, 1ikük egy bizonyos ponton fagy ki, másik bizonyos időközönként
-
csabedly
csendes tag
a patch már jönn lefelé, brutális mérete van, talán + pályák is lesznek benne???
-
drachos
tag
Orvosolni?!? Még több critical error, lag és bug lesz
Na jó, csak nem, én úgyis ráérek, tegnap este gondolt egyet az egerem, és kikapcsolt az optika, ennyi volt
Sok volt neki a BC2 biztos, mert azután csinálta egy 2-3 percre, hogy kiléptem játékból. Most egy ezer éves, görgős egeret használok, amin scroll sincs
Ezzel inkább hanyagolom a játékot, majd hazafelé remélem kapok valami nágyon occót.
-
iZed
aktív tag
orulunk, varjuk
-
Ryuu
tag
Király! Kiváncsian várom, hogy mit is fog orvosolni a patch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest