- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Esküszöm, nem értelek bacsis.
Leírsz egy elég zavaros sztorit, láthatóan tartva attól, hogy belekeveredsz. Kapsz egy csomó jó tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan kellene ezt úgy rendezni, hogy te a lehető legjobban védve legyél.
Erre (számomra legalábbis úgy tűnik, hogy) elkezdesz kapkodni, meg csapongani, a kérdések szerintem egyre inkább gyűlnek ahelyett hogy tisztulna a helyzet (lehet, hogy neked tisztább a sztori, de nekem pl. egyre zavarosabb), és még véletlenül sem fogadsz meg egyet sem abból a sok segítő tanácsból, amit itt a többiek leírtak.
Mindezt azért, hogy "minél rugalmasabban rendeződjön" a helyzet.
Értem én, hogy nem hiányzik egy ilyen ügy most a kiállításod elé (amihez egyébként a legjobbakat kívánom!
), de nekem az az érzésem, hogy nem képviselted/képviseled a saját érdekeidet kellően hatékonyan.
Remélem pár hónap múlva nem jelenik meg egy újabb "segítségkérő" bejegyzés ezzel kapcsolatban (ha érted mire gondolok)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest