- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Óvatosan utalt a dologra, de el tudom képzelni, hogy egy ilyen kaliberű gyűjtő esetében milyen mennyiségek vannak, kb még a gipszkarton mögött is valamilyen hardver van.
Amúgy (A munka az nem az én dolgom - Hofi vicc
) nem ilyedek meg a melótól, főleg ha gépekről van szó. (Pl: ma is hazajöttem vidékre, Nógrád megye azon belül Cserhátsurány, aztán fa hordás/ez sajnos nem gépekkel kapcsolatos, így nem is esett olyan jól/)
Majd már kell csinálnom egy saját Wikipédia-t.
(#694) flymi: Viszem majd a tudod mit.
(#695) Eastman: Budapest-ről megyek, pontosabban a 8.kerület Csobánc utca.
-
Robi BALBOA
őstag
Sziasztok,
Régi tag vagyok itt, az amolyan csendes típus, a BRSZK még új nekem, persze figyelemmel követtem az eseményeket, bacsis és még pár ember munkásságát, beleértve a PH-s tevékenységeket is.
Mostanában sokat beszélgettünk bacsissal, meghívott a BRSZK-ra(ezt itt is nagyon köszönöm neki, enyém a megtiszteltetés, hogy részt vehetek benne), hogy ne menjek üres kézzel viszek egy két dolgot és besegítek majd ahol tudok.
Idén még csak ismerkedni szeretnék a dolgokkal és veletek, de jövőre komolyabb dolgokat tervezünk bacsissal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG! Dell Alienware OLED
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest